تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

ویزای تحصیلی چین

خیلی از ایرانی ها برای دیدنی زیبایی ها و جاذبه های چین به این کشور با تور چین به این کشور سفر می کنند در حالی که در چند سال اخیر عده زیادی از ایرانی ها برای ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های چین به این کشور مجبورند سفر کنند. خوب مسلما برای این دو دسته از مسافران نیز دو نوع خاص ویزای چین یعنی برای سیاحت ویزای توریستی چین و برای تحصیل نیز ویزای تحصیل چین می دهند که هر کدام شرایط خاص خودش رو داره و ما در این مطلب درباره ویزای چین از نوع تحصیلی صحبت می کنیم.

یکی از انواع ویزای چین ویزای تحصیلی چین می باشد که برای گذراندن دوره های آموزش زبان برای بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر میگردد.
مدت زمان اعتبار این نوع ویزای چین بسته به مدت زمان تحصیل از ۶ ماه تا یک سال می باشد .البته امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین

1. اصل و یک کپی از گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
2. تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
3. 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
4. اصل و یک کپی از نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
5. اصل و یک کپی از تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
6. گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
7. در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
8. پول صندوق سفارت
مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

البته گرفتن ویزا چین زیاد سخت نیست. اما مطمئن باشید ما بهتر و در زمان کمتری می توانیم هر نوع ویزای چینی که بخواهید برایتان بگیریم.
 




برچسب‌ها: ویزای تحصیلی چین, X Visa, Study Visa, Student Visa, ویزای چین, انواع ویزای چین, ویزای تحصیلی, مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین,

ویزای چین برای ادامه تحصیل در چین

ویزای تحصیلی چین-ویزای دانشجویی چین

----*Chinese Visa*----

----*Chinese Visa Types*----

Chinese Student Visa -ویزای چین-ویزای تحصیلی چین

 

Chinese visas fall into four type

Student Visa (X Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for the purpose of study, advanced study or internship for a period of more than 6 months

اگر قصدتان ادامه تحصیل در یکی از دانشگاههای کشور چین است . شما باید ویزای تحصیلی چین یا همان ویزای دانشجویی چین را اخذ کنید. یادتان باشد که با ویزای توریستی چین اصلا امکان تحصیل در چین نیست .

نکته قابل توجه در این زمینه این است که قبل از گرفتن ویزای تحصیلی کشور چین شما باید اول از یک دانشگاه یا مرکز آموزشی در کشور چین پذیرش تحصیلی بگیرید یعنی اول باید شما در یک دانشگاه قبول شوید بعد به سراغ ویزای چین بروید.

نکته دیگر اینکه ویزای تحصیلی چین را اگر حتی یک دوره زبان هم بخواهید در دانشگاه طی کنید باید این نوع ویزا چین را بگیرید.

ویزای تحصیلی چین ،ویزای دانشجویی چین، ویزای x و student visa همه منظور یک نوع ویزا می باشد. که در نوشته های مختلف بکار برده می شود.

 

ویزای دانشجویی چین برای افراد متاهل

ویزای چین-چین

با توجه به قوانین بعد از شهریور ۹۲
افرادی که ازدواج کرده اند و متاهل هستند میتوانند برای همسر و فرزندانشان ویزای همراه چین بگیرند ، هموطنان دقت کنید که ویزای همراه فقط برای بستگان درجه یک صادر میشه ( فقط همسر و فرزندان ) .(برای این کار هم باید از دانشگاه دعوتنامه دریافت کتید و با اون برای ویزا اقدام کنید.)

در این مورد باید بگم که تا قبل از شهریور ۹۲ به اعضای خانواده ویزای توریستی چین  میدادن و شما اون رو هر سه ماه اینجا تمدید میکردید با ۱۶۰ یوان!!!

از شهریور ۹۲ به اینور قانون جدید گذاشتن و از همون ایران برای اعضا خانواده ویزای اس وان چین
s1میدن که ۶ ماه اعتبار داره و پس از اومدن فقط یک بار نامه از دانشگاه میگیرید!!! تازه این نوع ویزا هم محدودیت خروج و ورود نداره و میتونید باهاش بیاین ایران و برگردید!!!

خوب دوستان این هم از مراحل گرفتن ویزای تحصیلی کشور چین و هزینه اون ، امیدوارم که براتون مفید باشه .

من سعی کردم که از سیر تا پیازشو براتون بگم ، اگه کسی در مورد ویزا سوالی براش پیش اومد که من اینجا ننوشته بودم ایمیل بزنه و یا تماس بگیره تا کامل راهنماییش کنم.

راستی شما پس از اینکه اومدید هم باید ربید اداره ویزای شهر تون و اجازه اقامت یکساله بگیرید .

اینم به اون لیست هزینه هاتون اضافه کنید
.

ویزای چین

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

 

 ویزای تحصیلی کشور چین یکی از انواع ویزاهایی است که برای کشور چین توسط سفارت چین در ایران برای هموطنان گرامی صادر می شود.

ویزای دانشجویی کشور چین - X Visa -Study Visa-Student Visa:


برای  شرکت دوره های آموزش زبان بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر می 'گردد.
مدت زمانی که این نوع ویزا اعتبار دارد . بسته به مدت زمان تحصیل از شش ماه تا یک سال می باشد .هرچند امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.
مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین:

  • اصل و تصویر گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
  • تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
  • 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
  • اصل و یک تصویراز نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
  • اصل و یک تصویراز تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
  • گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
  • 7در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
  • پول صندوق سفارت

مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

برای اخذ و دریافت انواع ویزای چین و همچنین برای انواع تور چین ،تور پکن ، تور گوانجو،تور شانگهای،تور شنزن،تور هانگزو  می توانید همه روزه با همکاران ما در تماس مستقیم باشید.

ویزای-چین-تور چین-ویزای توریستی چین،ویزای تحصیلی چین،ویزای دانشجویی چین،ویزای تجاری چین،ویزای فوری چین ،ویزای نیمه فوری چین

ویزای چین

چگونه ویزای تحصیلی چین بگیریم ؟

پس از پذیرش در دانشگاه های چین و گرفتن تاییدیه نهایی از هر یک از دانشگاه های کشور چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

 



ادامه مطلب ...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 18
بازدید دیروز : 964
بازدید هفته : 1702
بازدید ماه : 24166
بازدید کل : 2363404
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3