تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

 ویزا چین

ویزای توریستی چین به هموطنانی تعلق می‌گیرد که به منظور گردشگری و تفریح و یا دیدار با اعضای خانواده شون که در چین هستند، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.


روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.گاهی با شرایط خاص ویزا زودتر نیز آماده می شود.


جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی به هیچ عنوان الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

ویزا چین-ویزای توریستی -ویزای تجاری-تور چین

 

آنهایی که برای گردش به چین می روند و یا در تور چین ثبت نام نموده اند فقط کافیست که مدارکشون رو به ما تحویل دهند تا بدون نیاز به حضور آنها ویزای چین نوع توریستی را براشون بگیریم.


توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.


آدرس سفارتخانه چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.


فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

تور چین -ویزای چین

مشخصات عکس برای ویزای چین

شاید برای شما هم مانند برخی از هموطنان که قصد مسافرت به کشور چین با تور چین را دارند . این سوال در ذهن شما نقش بسته باشد که مشخصات عکس برای ویزای چین چیست ؟ و یا عکس برای ویزای کشور چین چگونه باید باشد تا سفارت و کنسول کشور خلق چین از آن ایراد نگیرد و روند صدور ویزای چین مختل نشود.

به همین خاطر باید خاطر نشان کرد که برای ویزای توریستی و گروهی چین مشخصات و ویژگی های عکس باید :

  1. یک قطعه عکس 3x4 رنگی
  2. عکس باید دارای زمینه سفید باشد.
  3. عکس باید کاملاً از رو به رو چهره شما را نشان دهد.
  4. شما در عکس نباید لبخند بزنید. عکس شما باید بدون لبخند باشد.
  5. در عکس نباید از عینک استفاده کرده باشید.
  6. بدون انواع و اقسام مدل مویی که چهره واقعی شما را تغییر بدهد. عکس بگیرید.
  7. بدون آرایش صورتی که چهره شما را متفاوت از چهره واقعی شما نشان دهد. عکس بگیرید.
  8. در ضمن عکس ها نباید اسکن شده باشند.

 

سایر مدارک ویزای چــین:

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
تکمیل فرم مشخصات فردی مسافر و اعضای اصلی خانواده مسافر به صورت کامل (حتی اگر همراه مسافر سفر نکنند)

درج ایمیل ، آدرس و شماره تلفن و دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان و دانشجویان ذکر نام و آدرس دقیق محل تحصیل الزامی است.

در صورت داشتن همراه ارائه شماره کارت ملی الزامی است
نام و شماره تماس یک معرف برای تماس در مواقع ضروری
کپی صفحه اول و دوم شناسنامه.
یک قطعه عکس 3x4 رنگی با مشخصاتی که در بالا گفته شد.

چند نکته :

  1. مدت زمان اخذ ویزای عادی چین 5 روز کاری می باشد.
  2. مدت زمان اخذ ویزای فوری چین 3 روز کاری می باشد.
  3. قیمت ویزا چین برای همه سنین و همراهان یکسان است.
  4. نوع ویزا چین از نوع توریستی و گروهی می باشد.

 

تور چین بهار 93

تور چین بهار 93 با تسهیلات ویژه بهاری یک تور داخلی پکن رایگان - دریافت و اخذ ویزای چین حتی بدون حضور شما
China vacation tours including private China tour packages for family and small group routes to Beijing, Xian, Shanghai, Guilin, Yangtze with 24/7 best services 

8شب و 9 روزپکن
اعتبار از 93/01/20 الی 93/02/10

Beijing international 5* 3.450.000
crownplaza 5TOP* 3.650.000

5شب پکن +4 شب شانگهای

Beijinginter+renaissance 5* 4.000.000

Crownplaza+crown plaza fudan 5*TOP 4.750.000

خدمات تور چین بهار 93 :

بلیط رفت و برگشت با پرواز ایران ایر –هتل با صبحانه –راهنمای قارسی زبان – ویزای گروهی –ترانسفر بین پکن به شانگهای با قطارهای سریع السیر و لوکس-4 روز گشت شهری با 3 وعده ناهار (دیوار چین –پارک المپیک – کاخ تابستانی –میدان تیان آنمن – کارخانه مروارید و ابریشم –معبد بهشت –برج تلویزیونی شانگهای –گشت مراکز خرید )

مدارک مورد نیاز تور چین بهار 93 :

1)اصل پاسپورت با 7 ماه کامل اعتبار ، 2 قطعه عکس 5/3*5/5تمام رخ رنگی پشت زمینه سفید ، ، آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
2)پرواز و هتل به صورت چارتر بوده و غیر قابل کنسلی و استرداد می باشد .
3)پرداخت 70% مبلغ تور در هنگام ثبت نام
4)مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس ثبت نام کننده می باشد و این شرکت مسئولیتی در قبال صدور ویزا توسط کنسولگری نخواهد داشت .

برای اطلاع از آخرین وضعیت دریافت و اخذ ویزای کشور چین : ویزای توریستی ، ویزای تجاری ، ویزای تحصیلی  ، ویزای فوری چین و همچنین برای اطلاع از انواع تور های چین - تورهای ترکیبی چین ، هتل های چین و سایر دانستنی های کشور چین با ما تماس بگیرید. 

The top 10 best itineraries especially selected here are based on our experience and former customers' recommendations, and provide an ideal guidance for your vacation. Tailor-made private packages designed by our operators to visit the most classic cities including: the capital Beijing, metropolitan Shanghai, ancient Xian, and scenic Guilin.

ویزای و تور چین در استان دیدنی گوئیژو چین - Guizhou Province

تور چین و استان گوئیژو


اقوام مختلفی از مردم کشور چین در مزارع برنج و در میان کارست ها که ناحيه‌اى می باشد كه‌ از سنگ‌هاى آهكى‌ پر سوراخ‌ و شكاف‌هاى ژرف‌ پوشيده‌ شده‌ است‌ و جوی ها و غارهاى زيرزمينى‌ دارد . زندگی می کنند. که این استفاده از سنگهای آهکی برای خانه تبدیل به یکی از زیباییها و دیدنی های کشور چین شده است. و هر ساله هزاران توریست از آن بازدید می کنند.

کی به استان گوئیژو چین برویم ؟
متاسفانه یکی از مکانهای دیدنی چین که در حال تغییر و مدرن شدن است این استان می باشد. پس باید قبل از آنکه بخاطر توسعه شهری، زیبایی ها و جاهای دیدنی گوئیژو چین از بین برود و ناپدید شود. زودتر از آن بازدید کرد.
 
چطور به استان گوئیژو چین برویم ؟
هر روز 7 پرواز از شانگهای چین تا گوئی یانگ، مرکز این استان، وجود دارد.

کجا بمانیم ؟
با مدیر تور چین هماهنگ کنید و در یکی از هتل های یا مسافرخانه های گوئیژو چین اتاق رزرو کنید. تا مشکلی برای اقامت در آنجا نداشته باشید.

انواع ویزای چین

برای دریافت انواع ویزای تحصیلی ،ویزای تجاری،ویزای توریستی،ویزای گروهی،ویزای انفرادی چین با ما برای دریافت جدید ترین تغییر و تحولات در زمینه قیمت ،زمان و نحوه دریافت انواع ویزای چین در تماس باشید.

انواع ویزای چین-تور چین-ویزای چین-دیدنی های چین

ویزای چین

ویزای توریستی چین - ویزای گروهی-ویزای تجاری انفرادی چین

مجری مستقیم خدمات توریستی کشور چین در ایران

ویزای توریستی چین 1 ماه عادی 15 روز کاری

ویزای توریستی چین 1 ماه فوری 7 روز کاری

ویزای تجاری انفرادی چین 2 روز کاری

مدارک مورد نیاز برای ویزای چین :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

رزرو و صدور بلیط پرواز های داخلی چین

رزرو هتل درجه یک و هتل های 5 ستاره در کلیه شهر های چین با واچر رسمی

تور های ترکیبی چین

رزرو و صدور بلیط هواپیما به چین-پکن-شانگهای-گوانجو

تور چین-ویزای چین- تور شانگهای چین

ویزای چین

برای دیدن ،تفریح، گشتن و خرید از چین با ما تماس بگیرید. برگزاری انواع تور چین و همچنین انواع تورهای ترکیبی چین در تخصص ماست. شما به کارهای روزمره خود بپردازید . تا ما ویزای چین را برای شما از سفارت کشور چین دریافت و به شما تحویل دهیم.

ویزای چین

جهت دریافت انواع ویزای چین ،ویزای توریستی ، ویزای تجاری،ویزای تحصیلی ،ویزای دانشجویی ، ویزای فوری چین ، ویزای نیمه فوری چین با ما تماس بگیرید. ما راهنمایی صحیح و درست شما را یک وظیفه می دانیم .

خدمات تور چین :

پروازهای ایرانی و پروازهای خارجی به انتخاب شما

اقامت همراه با صبحانه

ترانسفر فرودگاهی

راهنماي چینی مسلط به زبان فارسی

بيمه مسافرتی

 
  توضيحات عمومی تورهای چین :

نرخ های فوق ارقام پايه بوده و  قيمتها بسته به روز رفت و برگشت ممكن است متغير باشد .

ساعت تحویل گرفتن اتاقها 14:00 و ساعت تخلیه اتاقها  12:30 می باشد.

تغییر قیمت تور های چین با توجه به قیمت ارز 24 ساعت قبل از پرداخت نهایی محاسبه می شود .

ویزای چین-تور چین-دیدنی های چین-جاذبه های چین-مکان های زیبای چین

ویزای چین

قبل از پرداختن به ویزای چین خوب است که بدانیم صدور روادید یا صدور ویزا به شیوه ای رسمی برای توصیف و مشخص کردن روند درخواست ویزا توسط  افرادی  که نیاز به اخذ ویزا دارند و تصمیم دارند به کشور دیگری سفر کنند و نیز برای افرادی غیر آنها که بنابه دلایلی در نظر دارند برای زمان طولانی تر بمانند و یا در  کشور دیگری اقامت کنند ، به کار  برده می شود.  به گواهینامه روادید چین معمولا ویزای چین می گویند که به  گذرنامه و یا مدرک سفر شما الصاق می گردد .در مورد کشور چین هم شما ملزم به گرفتن روادید چین و یا ویزای چین می باشید.

ویزای چین  مدرکی است که پیوست گذرنامه شما می شود و بدین گونه نشان می دهد که یکی از نمایندگان دولت یا کارمند کنسولگری چین درخواست شما را برای ورود به کشور چین و اخذ ویزای چین  را بررسی نموده و تشخیص داده است که شما واجد شرایط آن هستید که برای هدفی معقول به آن کشور وارد شوید. و می توانید ویزای چین داشته باشید.

چگونه برای تحصیل ویزای چین بگیریم ؟

برای دریافت این نوع ویزای چین ابتدا پس از پذیرش در دانشگاه های چین و گرفتن تاییدیه نهایی از هر یک از دانشگاه های کشور چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه عادی در طی 15 روز کاری

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه فوری در طی 7 روز کاری

ویزای چین نوع تجاری انفرادی در طی 2 روز کاری

چه مدارکی برای ویزای چین لازم است :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

 

پس از ویزای چین نوبت رزرو بلیط چین است

بعد از دریافت ویزای چین با خیال راحت می توانید رزرو و صدور بلیط پرواز های خارجی به چین را به ما بسپارید.

رزرو هتل در هر یک از شهرهای چین

بعداز ویزای چین و رزرو و خرید بلیط هواپیما حالا ما رزرو هتل در پکن شانگهای گوانجو و در تمام شهر های چین با واچر رسمی را آنگونه که شما بخواهید انجام می دهیم.

کسب اطلاعات کامل و بروز:

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. تا از بروزترین اطلاعات پیرامون تور چین، ویزای چین، پروازها به چین ،هتل های چین و دیدنی های چین آگاه شوید.

تور و ویزای چین مروری بر تمدن های باستانی کشور چین

تمدن‌های اولیه چینی

تمدن های اولیه در کشور فعلی چین در کناره رودهای یانگ تسه و رود زرد واقع شده است . یافته‌های مربوط به 5000 سال پیش از میلاد، نشان می‌دهد که انسان‌هایی در دره یانگ تسه ساکن شده و به کشاورزی پرداخته‌اند. آنها آبادی‌هایی را پدید آوردند و برنج کاری را توسعه دادند، اما در دره رود زرد «خوانگ خه» ارزن کاشته می‌شد، زیرا هوای شمال کشور چین برای کشت برنج بسیار سرد بود. در این منطقه فرهنگی سر بر آورد که آن را به افتخار روستایی از استان خی نن، فرهنگ یانگ شائو نامیده‌اند - زیرا در سال ۱۹۲۱ میلادی، بقایای سکونت انسان‌ها در این منطقه به دست آمد. دوران اوج و شکوفایی این فرهنگ بین سالهای 5000 تا 3000 پیش از میلاد بود.

در اواسط قرن بیستم، باستان‌شناسان روستای ۶۰۰۰ ساله بانپو را از زیر خاک بیرون آوردند. در این منطقه، پایه‌های تعداد زیادی ساختمان، محل‌های روشن کردن آتش، انبارهای مواد غذایی، ظروف سفالی و چندین گور حاوی اسکلت شناسایی شد. وجود ساختمان عمومی مدوری که خانه‌های مسکونی در اطراف آن قرار داشتند نیز حاکی از آن بود که زندگی گروهی-اجتماعی سازمان یافته‌ای در این منطقه وجود داشته است. طغیان‌های عظیم دو رود یانگ تسه و خوانگ خه، تمدن‌های باستانی چین را از بین برد.

ویزای چین

جهت دریافت انواع ویزای چین ،ویزای توریستی ، ویزای تجاری،ویزای تحصیلی ،ویزای دانشجویی ، ویزای فوری چین ، ویزای نیمه فوری چین با ما تماس بگیرید. ما راهنمایی صحیح و درست شما را یک وظیفه می دانیم .

عکس دیدنی های و جاذبه ها و زیباییهای چین ویزای چین تور چین

ویزای ارزان چین

ارزانترین ویزای چین

را از ما بخواهید

ویزای توریستی چین 1 ماه عادی در طی 15 روز کاری

ویزای توریستی چین 1 ماه فوری در طی 7 روز کاری

ویزای تجاری انفرادی چین در طی 2 روز کاری

مدارک لازم برای ویزای چین :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

رزرو و صدور بلیط پرواز های داخلی چین

رزرو هتل در پکن شانگهای گوانجو و در تمام شهر های چین با واچر رسمی

تور های ترکیبی چین

رزرو و صدور بلیط هواپیما به چین

تورهای ارزان قیمت و با کیفیت چین

برای کسب اطلاعات بیشت به سایت رسمی ما مراجعه نمایید

 

ویزای مولتی 3 ماهه چین

ویزای مولتی 3 ماهه چین چیست؟

این نوع ویزای چین برای 2 بار ورود به کشور چین می باشد. که بیشتر تجار و کسانی که باید چند بار در طول سه ماه به کشور چین مسافرت کنند. مناسب می باشد. هزینه و قیمت این نوع ویزای 3 ماهه چین 350 دلار می باشد. که نیاز به 20 روز کاری برای اخذ آن از سفارت کشور چین دارد.

در صورتی که بخواهید این نوع ویزای چین را به صورت فوری دریافت کنید. قیمت و هزینه آن کمی افزایش می یابد. یعنی برای دریافت ویزای مولتی سه ماهه چین به صورت فوری باید. 430 دلار هزینه کرد. و زمان انتظار برای دریافت ویزا از 20 روز کاری به 5 روز کاری کاهش می یابد.

برای دریافت هرگونه اطلاعات و اخذ انواع ویزای چین:ویزای توریستی چین،ویزای گروهی چین،ویزای تجاری چین،ویزای مولتی چین،ویزای 3 ماهه چین،ویزای 6ماهه چین، ویزای یکساله چین با ما  تماس بگیرید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 62
بازدید دیروز : 964
بازدید هفته : 1746
بازدید ماه : 24210
بازدید کل : 2363448
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3