تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

ویزای تحصیلی چین

یکی از انواع ویزای چین ویزای تحصیلی چین می باشد که برای گذراندن دوره های آموزش زبان برای بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر میگردد.
مدت زمان اعتبار این نوع ویزای چین بسته به مدت زمان تحصیل از ۶ ماه تا یک سال می باشد .البته امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین

1. اصل و یک کپی از گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
2. تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
3. 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
4. اصل و یک کپی از نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
5. اصل و یک کپی از تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
6. گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
7. در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
8. پول صندوق سفارت
مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

البته گرفتن ویزا زیاد سخت نیست.
 

تور چین-ویزای چین- تور شانگهای چین

ویزای چین

برای دیدن ،تفریح، گشتن و خرید از چین با ما تماس بگیرید. برگزاری انواع تور چین و همچنین انواع تورهای ترکیبی چین در تخصص ماست. شما به کارهای روزمره خود بپردازید . تا ما ویزای چین را برای شما از سفارت کشور چین دریافت و به شما تحویل دهیم.

ویزای چین

جهت دریافت انواع ویزای چین ،ویزای توریستی ، ویزای تجاری،ویزای تحصیلی ،ویزای دانشجویی ، ویزای فوری چین ، ویزای نیمه فوری چین با ما تماس بگیرید. ما راهنمایی صحیح و درست شما را یک وظیفه می دانیم .

خدمات تور چین :

پروازهای ایرانی و پروازهای خارجی به انتخاب شما

اقامت همراه با صبحانه

ترانسفر فرودگاهی

راهنماي چینی مسلط به زبان فارسی

بيمه مسافرتی

 
  توضيحات عمومی تورهای چین :

نرخ های فوق ارقام پايه بوده و  قيمتها بسته به روز رفت و برگشت ممكن است متغير باشد .

ساعت تحویل گرفتن اتاقها 14:00 و ساعت تخلیه اتاقها  12:30 می باشد.

تغییر قیمت تور های چین با توجه به قیمت ارز 24 ساعت قبل از پرداخت نهایی محاسبه می شود .

تور و ویزای چین مروری بر تمدن های باستانی کشور چین

تمدن‌های اولیه چینی

تمدن های اولیه در کشور فعلی چین در کناره رودهای یانگ تسه و رود زرد واقع شده است . یافته‌های مربوط به 5000 سال پیش از میلاد، نشان می‌دهد که انسان‌هایی در دره یانگ تسه ساکن شده و به کشاورزی پرداخته‌اند. آنها آبادی‌هایی را پدید آوردند و برنج کاری را توسعه دادند، اما در دره رود زرد «خوانگ خه» ارزن کاشته می‌شد، زیرا هوای شمال کشور چین برای کشت برنج بسیار سرد بود. در این منطقه فرهنگی سر بر آورد که آن را به افتخار روستایی از استان خی نن، فرهنگ یانگ شائو نامیده‌اند - زیرا در سال ۱۹۲۱ میلادی، بقایای سکونت انسان‌ها در این منطقه به دست آمد. دوران اوج و شکوفایی این فرهنگ بین سالهای 5000 تا 3000 پیش از میلاد بود.

در اواسط قرن بیستم، باستان‌شناسان روستای ۶۰۰۰ ساله بانپو را از زیر خاک بیرون آوردند. در این منطقه، پایه‌های تعداد زیادی ساختمان، محل‌های روشن کردن آتش، انبارهای مواد غذایی، ظروف سفالی و چندین گور حاوی اسکلت شناسایی شد. وجود ساختمان عمومی مدوری که خانه‌های مسکونی در اطراف آن قرار داشتند نیز حاکی از آن بود که زندگی گروهی-اجتماعی سازمان یافته‌ای در این منطقه وجود داشته است. طغیان‌های عظیم دو رود یانگ تسه و خوانگ خه، تمدن‌های باستانی چین را از بین برد.

ویزای چین

جهت دریافت انواع ویزای چین ،ویزای توریستی ، ویزای تجاری،ویزای تحصیلی ،ویزای دانشجویی ، ویزای فوری چین ، ویزای نیمه فوری چین با ما تماس بگیرید. ما راهنمایی صحیح و درست شما را یک وظیفه می دانیم .

ویزای-چین-تور چین-ویزای توریستی چین،ویزای تحصیلی چین،ویزای دانشجویی چین،ویزای تجاری چین،ویزای فوری چین ،ویزای نیمه فوری چین

ویزای چین

چگونه ویزای تحصیلی چین بگیریم ؟

پس از پذیرش در دانشگاه های چین و گرفتن تاییدیه نهایی از هر یک از دانشگاه های کشور چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

 



ادامه مطلب ...

ویزای چین

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

 

یکی از انواع ویزاهایی که برای کشور چین صادر می شود ویزای تحصیلی کشور چین می باشد. که توسط سفارت چین در ایران برای هموطنان گرامی صادر می شود.

ویزای تحصیلی کشور چین - X Visa -Study Visa-Student Visa:


برای  شرکت دوره های آموزش زبان بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر می 'گردد.
مدت زمانی که این نوع ویزا اعتبار دارد . بسته به مدت زمان تحصیل از شش ماه تا یک سال می باشد .هرچند امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.
مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین:

  • اصل و تصویر گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
  • تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
  • 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
  • اصل و یک تصویراز نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
  • اصل و یک تصویراز تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
  • گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
  • 7در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
  • پول صندوق سفارت

مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

برای اخذ و دریافت انواع ویزای چین و همچنین برای انواع تور چین ،تور پکن ، تور گوانجو،تور شانگهای،تور شنزن،تور هانگزو با ما در تماس باشید.

ویزای چین - ویزای فوری -ویزای نیمه فوری- ویزای تحصیلی -ویزای توریستی-ویزای تجاریvisa_logo
      


برای دریافت ویزای یکماهه تجاری عادی چین

قیمت ویزای چین یکماهه تجاری عادی چین                      380  دلار

زمان تحویل ویزای یکماهه تجاری چین                          25     روزکاری

مدارک لازم برای ویزایتجاری عادی چین:

اصل پاسپورت 

یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید (عکس اسکن نباشد)

 آدرس و تلفن مسافر

تاریخ شروع ویزا مشخص شود

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 676
بازدید دیروز : 964
بازدید هفته : 2360
بازدید ماه : 24824
بازدید کل : 2364062
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3