تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

 ویزا چین

ویزای توریستی چین به هموطنانی تعلق می‌گیرد که به منظور گردشگری و تفریح و یا دیدار با اعضای خانواده شون که در چین هستند، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.


روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.گاهی با شرایط خاص ویزا زودتر نیز آماده می شود.


جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی به هیچ عنوان الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

ویزا چین-ویزای توریستی -ویزای تجاری-تور چین

 

آنهایی که برای گردش به چین می روند و یا در تور چین ثبت نام نموده اند فقط کافیست که مدارکشون رو به ما تحویل دهند تا بدون نیاز به حضور آنها ویزای چین نوع توریستی را براشون بگیریم.


توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.


آدرس سفارتخانه چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.


فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

طولانی-ترین-مترو-دنیا-جهان-پکن-چین

مترو پکن دارای 8 خط، 200 کیلومترطول ،123 ایستگاه مترو،روزانه 3565000 نفر را جایجا می کند. رکورد 4920000 نفر جابجایی در روز را نیز این خط مترو از آن خود کرده است. و با توجه به اینکه خود پکن نیز بعنوان پایتخت کشور پر از جاذبه چین که دیدنی ها و مکان های فراوانی را نیز در خود جای داده است. روزانه هزاران توریست و گردشگر نیز از سایر نقاط دنیا در این شهر اوقات تعطیلات و مسافرت خود  راطی می کنند.که باعث شده این مترو به سرعت رو به گسترش برود . بگونه ای که پکن می خواهد طولانی ترین مترو دنیا را با اخداث 19 خط و  561 کیلومتر طول را تا سال 2020 میلادی احداث کند که دز این صورت طولانی ترین سیستم مترو دنیا خواهد شد.به هر حال برای گردشگران و مسافرات دانستن ساعت کار مترو پکن بسیار مهم است چرا که شاید نیاز به آن پیدا کنند. زمان فعالیت مترو پکن از ساعت 5 صبح تا 11 شب می باشد. و در روزهای خاص مثل تعطیلات گاها افزایش زمان کار دارد.

 ویزای تجاری چین

برای اخذ و دریافت این نوع ویزای چین ، داشتن دعوت نامه رسمی از یک شرکت چینی و یا گواهی رسمی شرکت در نمایشگاه های تجاری الزامی است. پس از دریافت دعوت نامه، لازم است فرد با تکمیل فرم های مربوط به ویزای تجاری و پاسپورت ، عکس و... به سفارت چین مراجعه نماید. مدت زمان لازم برای صدور این ویزا معمولاً یک ماه می باشد اما در مواردی ممکن است بیشتر یا کمتر از زمان یاد شده طول بکشد. این نوع ویزای چین از لحاظ قیمت و هزینه نسبت به سایر انواع ویزای چین گرانتر می باشد.اما نگران هزینه و زمان اخذ ویزای تجاری چین نباشید ما تا جایی که امکان داشته باشد سریعتر و ارزانتر برای شما ویزای تجاری چین را اخذ می کنیم.

تور چین-ویزای چین- تور شانگهای چین

ویزای چین

برای دیدن ،تفریح، گشتن و خرید از چین با ما تماس بگیرید. برگزاری انواع تور چین و همچنین انواع تورهای ترکیبی چین در تخصص ماست. شما به کارهای روزمره خود بپردازید . تا ما ویزای چین را برای شما از سفارت کشور چین دریافت و به شما تحویل دهیم.

ویزای چین

جهت دریافت انواع ویزای چین ،ویزای توریستی ، ویزای تجاری،ویزای تحصیلی ،ویزای دانشجویی ، ویزای فوری چین ، ویزای نیمه فوری چین با ما تماس بگیرید. ما راهنمایی صحیح و درست شما را یک وظیفه می دانیم .

خدمات تور چین :

پروازهای ایرانی و پروازهای خارجی به انتخاب شما

اقامت همراه با صبحانه

ترانسفر فرودگاهی

راهنماي چینی مسلط به زبان فارسی

بيمه مسافرتی

 
  توضيحات عمومی تورهای چین :

نرخ های فوق ارقام پايه بوده و  قيمتها بسته به روز رفت و برگشت ممكن است متغير باشد .

ساعت تحویل گرفتن اتاقها 14:00 و ساعت تخلیه اتاقها  12:30 می باشد.

تغییر قیمت تور های چین با توجه به قیمت ارز 24 ساعت قبل از پرداخت نهایی محاسبه می شود .

تور و ویزای چین مروری بر تمدن های باستانی کشور چین

تمدن‌های اولیه چینی

تمدن های اولیه در کشور فعلی چین در کناره رودهای یانگ تسه و رود زرد واقع شده است . یافته‌های مربوط به 5000 سال پیش از میلاد، نشان می‌دهد که انسان‌هایی در دره یانگ تسه ساکن شده و به کشاورزی پرداخته‌اند. آنها آبادی‌هایی را پدید آوردند و برنج کاری را توسعه دادند، اما در دره رود زرد «خوانگ خه» ارزن کاشته می‌شد، زیرا هوای شمال کشور چین برای کشت برنج بسیار سرد بود. در این منطقه فرهنگی سر بر آورد که آن را به افتخار روستایی از استان خی نن، فرهنگ یانگ شائو نامیده‌اند - زیرا در سال ۱۹۲۱ میلادی، بقایای سکونت انسان‌ها در این منطقه به دست آمد. دوران اوج و شکوفایی این فرهنگ بین سالهای 5000 تا 3000 پیش از میلاد بود.

در اواسط قرن بیستم، باستان‌شناسان روستای ۶۰۰۰ ساله بانپو را از زیر خاک بیرون آوردند. در این منطقه، پایه‌های تعداد زیادی ساختمان، محل‌های روشن کردن آتش، انبارهای مواد غذایی، ظروف سفالی و چندین گور حاوی اسکلت شناسایی شد. وجود ساختمان عمومی مدوری که خانه‌های مسکونی در اطراف آن قرار داشتند نیز حاکی از آن بود که زندگی گروهی-اجتماعی سازمان یافته‌ای در این منطقه وجود داشته است. طغیان‌های عظیم دو رود یانگ تسه و خوانگ خه، تمدن‌های باستانی چین را از بین برد.

ویزای چین

جهت دریافت انواع ویزای چین ،ویزای توریستی ، ویزای تجاری،ویزای تحصیلی ،ویزای دانشجویی ، ویزای فوری چین ، ویزای نیمه فوری چین با ما تماس بگیرید. ما راهنمایی صحیح و درست شما را یک وظیفه می دانیم .

عکس دیدنی های و جاذبه ها و زیباییهای چین ویزای چین تور چین

ویزای ارزان چین

ارزانترین ویزای چین

را از ما بخواهید

ویزای توریستی چین 1 ماه عادی در طی 15 روز کاری

ویزای توریستی چین 1 ماه فوری در طی 7 روز کاری

ویزای تجاری انفرادی چین در طی 2 روز کاری

مدارک لازم برای ویزای چین :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

رزرو و صدور بلیط پرواز های داخلی چین

رزرو هتل در پکن شانگهای گوانجو و در تمام شهر های چین با واچر رسمی

تور های ترکیبی چین

رزرو و صدور بلیط هواپیما به چین

تورهای ارزان قیمت و با کیفیت چین

برای کسب اطلاعات بیشت به سایت رسمی ما مراجعه نمایید

 

ویزای مولتی 3 ماهه چین

ویزای مولتی 3 ماهه چین چیست؟

این نوع ویزای چین برای 2 بار ورود به کشور چین می باشد. که بیشتر تجار و کسانی که باید چند بار در طول سه ماه به کشور چین مسافرت کنند. مناسب می باشد. هزینه و قیمت این نوع ویزای 3 ماهه چین 350 دلار می باشد. که نیاز به 20 روز کاری برای اخذ آن از سفارت کشور چین دارد.

در صورتی که بخواهید این نوع ویزای چین را به صورت فوری دریافت کنید. قیمت و هزینه آن کمی افزایش می یابد. یعنی برای دریافت ویزای مولتی سه ماهه چین به صورت فوری باید. 430 دلار هزینه کرد. و زمان انتظار برای دریافت ویزا از 20 روز کاری به 5 روز کاری کاهش می یابد.

برای دریافت هرگونه اطلاعات و اخذ انواع ویزای چین:ویزای توریستی چین،ویزای گروهی چین،ویزای تجاری چین،ویزای مولتی چین،ویزای 3 ماهه چین،ویزای 6ماهه چین، ویزای یکساله چین با ما  تماس بگیرید.

تور چین

کسانی که برای تجارت در چین می روند طبق روند فعلی باید ویزای تجاری چین را دریافت کنند .اما این نوع ویزای چین از لحاظ قیمت بسیار بالاتر از انواع دیگر ویزا می باشد. بنابراین بسیاری از هموطنان بجای استفاده از نوع ویزای تجاری از ویزای توریستی استفاده می کنند. و با تور چین به این کشور مسافرت می کنند. و در طی اقامت در آنجا به انجام برخی کارهای خود می پردازند. و در نهایت با مسافرین تور نیز به ایران بر می گردند.

ویزای تجاری چین

ویزای تجاری عادی 3 ماه اعتبار 30 روز اقامت عادی تحویل 30 روزه 430 دلار
ویزای تجاری نیمه فوری 2 بار ورود  تحویل 16 روزه 700 دلار
ویزای تجاری مولتی فوری 6 ماهه  تحویل 10  روزه 1480 دلار
ویزای تجاری مولتی عادی 6 ماهه تحویل 25  روزه 1280 دلار

 

ویزای چین - ویزای فوری -ویزای نیمه فوری- ویزای تحصیلی -ویزای توریستی-ویزای تجاریvisa_logo
      


برای دریافت ویزای یکماهه تجاری نیمه فوری چین                     

قیمت ویزای چین یکماهه تجاری نیمه فوری چین                      430 دلار

زمان تحویل ویزای یکماهه تجاری نیمه فوری چین                          15 روزکاری

مدارک لازم برای ویزای تجاری نیمه فوری چین  :

اصل پاسپورت 

یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید (عکس اسکن نباشد)

 آدرس و تلفن مسافر

تاریخ شروع ویزا مشخص شود

 

ویزای چین - ویزای فوری -ویزای نیمه فوری- ویزای تحصیلی -ویزای توریستی-ویزای تجاریvisa_logo
      


برای دریافت ویزای یکماهه تجاری عادی چین

قیمت ویزای چین یکماهه تجاری عادی چین                      380  دلار

زمان تحویل ویزای یکماهه تجاری چین                          25     روزکاری

مدارک لازم برای ویزایتجاری عادی چین:

اصل پاسپورت 

یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید (عکس اسکن نباشد)

 آدرس و تلفن مسافر

تاریخ شروع ویزا مشخص شود

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 43
بازدید دیروز : 1015
بازدید هفته : 43
بازدید ماه : 34727
بازدید کل : 2332282
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3