تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

نرخ ویزای انفرادی چین پاییز 93

قبل از تور چین اول باید ویزای کشور چین را بگیرید در صورتی که قبلا ویزای چین را دریافت کرده اید با مراحل کار آشنا هستید اما کسانی که تا به حال ویزا چین را دریافت نکرده اند باید بدانند که :

 

 

نرخ و قیمت ویزای انفرادی چین پاییز 93

 

 هزینه ویزا و مدارک لازم برای اخذ ویزا چین

  1. اصل پاسپورت
  2. قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن

 

شرایط و هزینه اخذ ویزا چین


انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین



ویزا انفرادی چین

۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود
ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود


 

قیمت ویزای انفرادی چین  130دلار

 

 

ویزای چین | ويزای شش ماهه چين | تجاری مولتی پل


دریافت و اخذ مستقیم ویزا چین از سفارتخانه چین و بدون واسطه ویزای توریستی و دعوتنامه چین با ارزانترین قیمت و کمترین زمان جهت مشتریان محترم .

آماده همکاری با آژانس های مسافرتی همکار که نیاز به ویزای چین برای مسافران خود دارند به صورت ویزای فوری و عادی چین.



مدارک جهت اخذ ویزا تجاری چین:


اصل پاسپورت + دو قطعه عكس رنگی زمینه سفید +آدرس و تلفن مسافر + تاریخ شروع ویزا چین

انواع ویزاهای چین
یکماهه توریستی عادی، یکماهه توریستی فوری، یکماهه تجاری عادی، یکماهه تجاری فوری، یکماهه تجاری نیمه فوری، یکماه انفرادی عادی L، یکماهه انفرادی فوریL ، سه ماهه تجاری دبل، شش ماهه تجاری مولتی پل، یکساله تجاری



Chinese Visa

A visa is a travel document issued by authorized government agencies to foreign citizens applying to enter, exit from or transit through the host country's territory based on the host country's laws and regulations.

In accordance with international law and practice, any sovereign state is entitled to decide on whether or not to allow a foreign citizen to enter or exit from its territory, and whether to issue a visa, decline a visa application or to cancel an issued visa in accordance with its national laws.

Chinese consular officials are entitled to decide on the type, number of entries, validity and duration of each stay of a visa to be issued based on Chinese laws and regulations. Consular officials reserve the right to decline a visa application or revoke an issued visa.

1. Visa is required for a foreign citizen to visit China

Foreign citizens must obtain a Chinese visa before entry into China, with the exception of visa-free entry based on relevant agreements or regulations.

Please check the validity of your visa before traveling to China. If the visa has expired or the number of entries is not enough, you must apply for a new visa.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 318
بازدید دیروز : 2483
بازدید هفته : 318
بازدید ماه : 17956
بازدید کل : 2357194
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3