تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

نرخ ویزای انفرادی چین پاییز 93

قبل از تور چین اول باید ویزای کشور چین را بگیرید در صورتی که قبلا ویزای چین را دریافت کرده اید با مراحل کار آشنا هستید اما کسانی که تا به حال ویزا چین را دریافت نکرده اند باید بدانند که :

 

 

نرخ و قیمت ویزای انفرادی چین پاییز 93

 

 هزینه ویزا و مدارک لازم برای اخذ ویزا چین

  1. اصل پاسپورت
  2. قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن

 

شرایط و هزینه اخذ ویزا چین


انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین



ویزا انفرادی چین

۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود
ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود


 

قیمت ویزای انفرادی چین  130دلار

 

 

تور چین تابستان 93

 

تور چین تابستان 93 - تور چین مرداد 93 -تور ترکیبی چین با پرواز امارات و ایران ایر

 

تور چین با این مشخصات (4شب پکن +3شب شانگهای +3شب هانگژو) با پرواز امارات و پرواز قطری
Beijing Shang Da International Hotel+*
Lee Gardens Hotel Shanghai+Hangzhou Sunny Hotel 4* 1100$*
Beijing International Hotel+Fourpoints by Sheraton+Crowne Plaza Hangzhou Grand Canal 5* 1380$*
Beijing Marriott Hotel City Wal+Shanghai Marriott Hotel City Centre+JW Marriott Hotel Hangzhou 5*top 1530$*

 

تور چین | تور چین تابستان 93

 

تور چین:
ویزا انفرادی چین
نرخ و قیمت پرواز قطری/امارات :3.300.000بر مبنای پایین ترین کلاس پروازی می باشد .


مدارک مورد نیاز برای ویزا چین :
1)اصل پاسپورت با 7 ماه کامل اعتبار ، 2 قطعه عکس5/3*5/5تمام رخ رنگی پشت زمینه سفید ، ، آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
2)پرواز و هتل به صورت چارتر بوده و غیر قابل کنسلی و استرداد می باشد .
3)اخذ 70% مبلغ تور در هنگام ثبت نام
4) این شرکت مسئولیتی در قبال صدور ویزا توسط کنسولگری چین نخواهد داشت .

 

تور پکن


تور پکن(7شب)با پرواز ایران ایر
Beijing international 5* 3.950.000
Creat wall sheraton 5*TOP 4.120.000

 

ویزای  یک ساله چین خرداد 93

هزینه ویزای چین چقدر است ؟

  چه مدارکی برای اخذ و گرفتن ویزا چین لازم است ؟

  1. اصل پاسپورت
  2. قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن
  4. 1ویزای 1ماهه در پاسپورت

 

ویزای چین ارزان


انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین






ویزا یک ساله چین 


قیمت ویزای 1ساله چین :980 دلار هرنفر

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 29
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 6503
بازدید ماه : 33698
بازدید کل : 2331253
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3