تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

نرخ ویزای انفرادی چین پاییز 93

قبل از تور چین اول باید ویزای کشور چین را بگیرید در صورتی که قبلا ویزای چین را دریافت کرده اید با مراحل کار آشنا هستید اما کسانی که تا به حال ویزا چین را دریافت نکرده اند باید بدانند که :

 

 

نرخ و قیمت ویزای انفرادی چین پاییز 93

 

 هزینه ویزا و مدارک لازم برای اخذ ویزا چین

  1. اصل پاسپورت
  2. قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن

 

شرایط و هزینه اخذ ویزا چین


انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین



ویزا انفرادی چین

۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود
ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود


 

قیمت ویزای انفرادی چین  130دلار

 

 

ویزای چین.ویزا چین.ویزای فوری چین.قیمت ویزای چین.هزینه ویزای چین.چگونه ویزای چین بگیریم

ویزا-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-تجاری-گروهی-توریستی-گردشگری-دانشگاه-دانشگاهی-چین

تعداد زیادی از هموطنان گرامی هستند که مشتاقند ادامه تحصیل خود را در خارج از کشور دنبال کنند در حال حاضر یکی از مقاصد تحصیلی برای دانشجویان ایرانی کشور چین می باشد. پس برای این عزیزان یادآور می شویم :

از کسانی که می خواهند در چین به ادامه تحصیل بپردازند. به اضافه ویزای تحصیلی چین باید فرم سلامت یا فرم معاینات پزشکی داشته باشند. که این فرم را می توانند از سایت بیشتر دانشگاه های چین دانلود کنند. و تقریبا همه یکسان هستند اما بهتر است که از سایت همان دانشگاه که قصد ادامه تحصیل در آن را دارند دانلود کنند.که کار سختی نیز نمی باشد.سپس به به همراه داشتن فرم مربوطه و مدارک شناسایی معتبر به بیمارستان و یا مراکز بهداشتی که این گونه فرم ها را تایید می کنند جهت آزمایش و تایید سلامت بروند.

 

ویزای چین - ویزای فوری -ویزای نیمه فوری- ویزای تحصیلی -ویزای توریستی

visa_logo
      


برای دریافت ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری چین

قیمت ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری                            تماس بگیرید تا قیمت روز را به شما بگوییم

زمان تحویل ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری                15-7 روز کاری

مدارک لازم برای ویزای فوری چین:

اصل پاسپورت 

یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید (عکس اسکن نباشد)

 آدرس و تلفن مسافر

تاریخ شروع ویزا مشخص شود

 

 

 

هزینه ویزای چین تابستان93

  با شروع فصل تابستان در کشورمان فصل مسافرت و  انواع تورهای داخلی و تورهای خارجی گرم می شود . به همین دلیل تمام  هموطنانی که قصد مسافرت دارند بهتر است که از همین ابتدای فصل تابستان تصمیم و برنامه ریزی نمایند تا با مشکل شلوغی تور ها مواجه نشوند . پس برای تمام کسانی که امسال تابستان می خواهند برای گردش و تفریح و برخی هم برای تجارت در تابستان تور چین پکن شانگهای گوانجو هانگزو ویا سایر شهرهای کشور چین را انتخاب کنند. برای کمک به تصمیم گیری بهتر آنها قیمت ویزای چین تابستان 93 را برایشان ذکر می کنیم:

 

هزینه ویزای چین و مدارک لازم برای اخذ ویزا چین

  • اصل پاسپورت
  • قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  • اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن

 

شرایط و هزینه اخذ ویزا چین

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین

ویزا انفرادی چین  یا همان ویزای تجاری چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری برای شما اخذ می شود ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

هزینه ویزای انفرادی چین  135دلار

 

ویزای چین اسفند 92

ویزای چین عادی و فوری ، ویزای ال چین ،ویزای گروهی چین ، ویزای تجاری چین با آژانس مسافرتی سعادت سیر در تهران مجری مستقیم اخذ ویزای چین به صورت فوری و عادی ، گروهی ، تجاری ، انفرادی و 6 ماه و 1 ساله به همراه دعوتنامه و انجام کلیه امور اخذ ویزا ارزانترین نرخ و 100 ضمانت حسن انجام و ارائه خدمات مسافرتی ویژه از قبیل رزرو هتل ، اخذ ویزا ، وقت سفارت ، پروازهای ادامه مسیر ، امور نمایشگاهی ، مترجم و راهنمای فارسی زبان ، سرویس رایگان به مراکزخرید ، ترانسفر اختصاصیVIP
ویزای چین :
یک ماه توریستی گروهی( اقامت 45 روزه )
زمان لازم جهت اخذ ویزا عادی : 10 روز
زمان لازم جهت اخذ ویزا عادی : 5 روز (35$ گرانتر )
مدارک لازم : گذرنامه +2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی ( حداقل 5 نفر یا 5 پاسپورت )
هزینه ویزای چین : $93
ویزای انفرادی ال L ( 1 ماه فرصت خروج 1 ماه اقامت )
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی : 15 روز
زمان لازم جهت اخذ ویزای فوری : 10 روز(35$ گرانتر )
مدارک لازم : گذرنامه + 2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی
هزینه ویزا : $ 125
ویزای انفرادی اف ( 3 ماه فرصت خروج 1 ماه اقامت )
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی : 25 روز
مدارک لازم : گذرنامه + 2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی
هزینه ویزای چین : $ 290

ویزای مولتی 3 ماهه چین

ویزای مولتی 3 ماهه چین چیست؟

این نوع ویزای چین برای 2 بار ورود به کشور چین می باشد. که بیشتر تجار و کسانی که باید چند بار در طول سه ماه به کشور چین مسافرت کنند. مناسب می باشد. هزینه و قیمت این نوع ویزای 3 ماهه چین 350 دلار می باشد. که نیاز به 20 روز کاری برای اخذ آن از سفارت کشور چین دارد.

در صورتی که بخواهید این نوع ویزای چین را به صورت فوری دریافت کنید. قیمت و هزینه آن کمی افزایش می یابد. یعنی برای دریافت ویزای مولتی سه ماهه چین به صورت فوری باید. 430 دلار هزینه کرد. و زمان انتظار برای دریافت ویزا از 20 روز کاری به 5 روز کاری کاهش می یابد.

برای دریافت هرگونه اطلاعات و اخذ انواع ویزای چین:ویزای توریستی چین،ویزای گروهی چین،ویزای تجاری چین،ویزای مولتی چین،ویزای 3 ماهه چین،ویزای 6ماهه چین، ویزای یکساله چین با ما  تماس بگیرید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 960
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 7434
بازدید ماه : 34629
بازدید کل : 2332184
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3