تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

ویزای توریستی چین

کشور چین برای افراد سایر ملل که می خواهند به این کشور وارد شوند چندین نوع ویزای چین صادر می کند. که هر شخصی متناسب با نیازهای کاری و شغلی خود می تواند از هر نوعی که به آن نیاز دارد استفاده کند در این میان بسیاری از مردم جهان و هموطنان خودمان دوست دارند که با تور چین برای دیدن مکان های توریستی چین به این کشور مسافرت کنند که این مسافران باید ویزای توریستی چین را از سفارتخانه های چین در سراسر دنیا کسب کنند.

ویزای چین نوع ویزای توریستی چین ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.
روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.
جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.
مدارک موردنیاز
مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد.
تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ٤٠٠٠٠ تومان است.
یک: شناسنامه ایرانی 

دو: گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

پنج: بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدوداً دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، ١٥٠ دلار است. .
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند. 

 
توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

ویزای چین | ويزای شش ماهه چين | تجاری مولتی پل


دریافت و اخذ مستقیم ویزا چین از سفارتخانه چین و بدون واسطه ویزای توریستی و دعوتنامه چین با ارزانترین قیمت و کمترین زمان جهت مشتریان محترم .

آماده همکاری با آژانس های مسافرتی همکار که نیاز به ویزای چین برای مسافران خود دارند به صورت ویزای فوری و عادی چین.



مدارک جهت اخذ ویزا تجاری چین:


اصل پاسپورت + دو قطعه عكس رنگی زمینه سفید +آدرس و تلفن مسافر + تاریخ شروع ویزا چین

انواع ویزاهای چین
یکماهه توریستی عادی، یکماهه توریستی فوری، یکماهه تجاری عادی، یکماهه تجاری فوری، یکماهه تجاری نیمه فوری، یکماه انفرادی عادی L، یکماهه انفرادی فوریL ، سه ماهه تجاری دبل، شش ماهه تجاری مولتی پل، یکساله تجاری



Chinese Visa

A visa is a travel document issued by authorized government agencies to foreign citizens applying to enter, exit from or transit through the host country's territory based on the host country's laws and regulations.

In accordance with international law and practice, any sovereign state is entitled to decide on whether or not to allow a foreign citizen to enter or exit from its territory, and whether to issue a visa, decline a visa application or to cancel an issued visa in accordance with its national laws.

Chinese consular officials are entitled to decide on the type, number of entries, validity and duration of each stay of a visa to be issued based on Chinese laws and regulations. Consular officials reserve the right to decline a visa application or revoke an issued visa.

1. Visa is required for a foreign citizen to visit China

Foreign citizens must obtain a Chinese visa before entry into China, with the exception of visa-free entry based on relevant agreements or regulations.

Please check the validity of your visa before traveling to China. If the visa has expired or the number of entries is not enough, you must apply for a new visa.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای چین


اسناد و مدارکی که به سفارتخانه کشور چین در تهران ارائه می‌شوند، باید ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی داشته باشند که با وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آن مدارک را مهر تایید زده باشد.

برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد.


تائید مدارک برای گرفتن ویزای چین حدوداً یک هفته طول می‌کشد . اما مدارکی برای ویزا چین لازم است :


یک: اصل شناسنامه ایرانی

دو: اصل گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: دعوت‌نامه از خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

پنج: داشتن بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.


در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدوداً دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.


هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، ١٥٠ دلار است.


توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

 
توجه بسیار مهم :

امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر و تور چین همراه داشته باشید.

 ویزا چین

ویزای توریستی چین به هموطنانی تعلق می‌گیرد که به منظور گردشگری و تفریح و یا دیدار با اعضای خانواده شون که در چین هستند، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.


روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.گاهی با شرایط خاص ویزا زودتر نیز آماده می شود.


جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی به هیچ عنوان الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

ویزا چین-ویزای توریستی -ویزای تجاری-تور چین

 

آنهایی که برای گردش به چین می روند و یا در تور چین ثبت نام نموده اند فقط کافیست که مدارکشون رو به ما تحویل دهند تا بدون نیاز به حضور آنها ویزای چین نوع توریستی را براشون بگیریم.


توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.


آدرس سفارتخانه چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.


فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

چرخ گوانجو یکی از ده مکان دیدنی دنیا در سال 2014 میلادی

چرخ گوانجو (Guanzhou) – چین

کشور چین نه تنها بیشترین جمعیت دنیا را دارد بلکه می توان گفت بیشترین مکانهای دیدنی دنیا را نیز دارد. یکی از نقاط دیدنی و تفریحی چین آسمان خراش دایره ای شکل گوانژو می باشد. که توانسته است در فهرست ده مکان دیدنی دنیا در سال 2014 میلادی قرار بگیرد.

این آسمان خراش یا همان چرخ گوانجو که به شکل حلقه فلزی مانند دونات می ماند.توانسته هزاران توریست را از سراسر دنیا با انواع و اقسام تور چین به این کشور و به  شهر گوانجو  بکشاند این دونات حدود 138 متر ارتفاع دارد و بزرگ ترین آسمان خراش دایره ای دنیا به شمار می رود. این ساختمان در ساحل رودخانه Pearl در چین جنوبی قرار دارد. گردشگران می توانند در کافه و رستوران در داخل آن  در ارتفاع 50 متری بیرون را تماشا کنند. طراحی این سازه زیبا و متفاوت را هنرمندی به نام «جوزف دی پاسکوال» است.

ویزای کشور چین

جهت دریافت انواع ویزای چین و اطلاع از آخرین تحوالات قیمتی و سیر اداری دریافت ویزای چین از سفارتخانه چین با ما تماس بگیرید.

 

انواع_ویزای_چین-تور_چین-ویزای_چین-دیدنی_های_چین

ویزای چین در اسفند 92

با توجه به اینکه در ایام پیش از عید نوروز ازدحام گردشگری داخلی و خارجی به اوج خود می رسد. و یکی از مقاصد مهم ایرانی ها برای تور های خارجی و مسافرت به کشورهای دیگر تور چین می باشد. به همین خاطر هموطنان گرامی باید بدانند که در اسفند که آخرین ماه سال می باشد. دریافت ویزای چین از سفارتخانه این کشور بسیار سخت تر بوده و مدت زمان بیشتری را طلب می کند. که خیلی از مواقع برای توریستهای ایرانی مشکل ساز می شود. پس هموطنان گرامی که قصد مسافرت به چین را دارند باید در اولین فرصت برای اخذ ویزای کشور چین به کنسولگری چین مراجعه نمایند. تا در برنامه مسافرت آنها خللی ایجاد نگردد.

اما راه دیگر برای دریافت ویزای چین

با توجه به اینکه ما یک گروه ویژه برای انجام کارهای مربوط به ویزای کشور چین داریم . در بسیاری از مواقع سریعتر و در کوتاهترین زمان ممکن می توانیم ویزای چین را برای سفر شما به چین از سفارتخانه چین بگیریم . پس با ما باشید تا سفری خوش و راحت به کشور پهناور چین داشته باشید.

 

درآمد تور های چین چقدر است ؟

به هر حال به لطف جاذبه های بیش از حد کشور چین و تنوع آب و هوایی و مکانهای طبیعی بسیار دیدنی چین جذب توریست از طریق برگزاری تور چین با برنامه ریزی و تبلیغات مناسب برای چینی ها منافع بسیار زیادی به همراه داشته است.

صنعت گردشگری و تور چین در سال 2013 میلادی رشد سریع و با ثبات خود را حفظ کرده و پیش بینی می شود درآمد کل گردشگری چین به حدود 2900 میلیارد یوان برسد و تعداد مسافران در داخل کشور از 3 میلیارد و 200 میلیون نفر تجاوز کرده است.

آقای شیائو چی وی رییس اداره گردشگری ملی چین در نشست گردشگری ملی چین گفت: در سال 2013 میلادی، درآمد گردشگری داخلی به 2540 میلیارد یوان رسیده و حدود 97 میلیون نفر به خارج از کشور مسافرت کرده اند و درآمد ارزی گردشگری از حدود 47 میلیارد دلار فرا رفته است.

گفته می شود سرمایه گذاری گردشگری در سال 2013 میلادی نیز رشد سریعی داشته است که طبق آمار، سرمایه گذاری گردشگری مستقیم در داخل چین در سال گذشته به 514 میلیارد یوان رسیده که در مقایسه با دوران مشابه سال 2012 26.6درصد افزایش یافته است.

ویزای چین

مجری دریافت انواع ویزای چین از سفارتخانه این کشور در اسرع وقت و با کمترین هزینه ممکن.

http://china20.loxblog.com

وفتی که به هر دلیلی باید به کشور جمهوری خلق چین مسافرتی داشته باشیم . یکی از مواردی که احتمال دارد ، به هر دلیلی مانند انجام امور اداری برای گرفتن ویزای چین یا شاید هم گرفتن اطلاعاتی معتبر بدون واسطه که به کشور چین مربوط می شود به دانستن آدرس و نشانی  ،تلفن و فکس و یا حتی ایمیل سفارتخانه چین در کشور خودمان ایران نیاز مبرم پیدا کنیم . پس خوبست که اطلاعات مربوط به سفارت چین را در جایی یادداشت کنیم تا در وقت نیاز براحتی از آن استفاده کنیم:


نشانی و آدرس سفارت چین : خیابان پاسداران - چهارراه فرمانیه- حیابان نارنجستان هفتم - پلاک 32
تلفن : 22816600-22291340
فکس : 22290690
سایت : www.chinaembassy.ir
ایمیل : chhnaemb_ir@mfa.gov.cn 
 

آیا برای گرفتن ویزای چین  باید به تهران بیایم ؟

کسانی که در شهرستان ها زندگی می کنند . و می خواهند به کشور چین مسافرت کنند. یکی از سوالاتی که می پرسند سوال بالا می باشد. در جواب باید گفت : که چین معمولاً به صورت تک نفره و یا انفرادی ویزای توریستی نمی دهد بلکه حداقل برای 5 نفر ویزا صادر می کند، صدور ویزا حدود ده روز طول می کشد و هزینه آن برای یک ماه اقامت 105 دلار می باشد.برای اخذ ویزا باید به سفارت چین در تهران مراجعه کنید. اما برخی از آژانس های مسافرتی خودشان بعد از تحویل گرفتن مدارک این زحمت را برای شما کم می کنند.

آدرس سفارتخانه چین در تهران: خیابان پاسداران، خیابان نارنجستان هفتم، پلاک ۱۳٫

شماره تماس سفارتخانه چین:           22291240      

 شماره فکس:         22290690     

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 287
بازدید دیروز : 2483
بازدید هفته : 287
بازدید ماه : 17925
بازدید کل : 2357163
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3