تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 93

ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

ویزای تجاری چین دارای اعتبار به مدت سه ماه می باشد که با این ویزا چین هر شخص فقط یکبار می تواند به کشور جمهوری چین وارد شود و 15 روز تا 30 روز اعتبار برای اقامت دارد .  این نوع ویزا چین  به صورت کاغذ ویژه که غیر قابل جعل شدن می باشد است که به یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین الصاق می شود.

قابل ذکر است انواع دیگری ویزا چین برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سخت تر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد

 

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

قیمت ویزای گروهی چین 95 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 95 دلار

ما مجری تور چین و اخذ ویزای چین از سفارتخانه چین هستیم با ما تماس بگیرید.

ويزای چین

انواع و قیمت ویزای چین به شرح ذیل می باشد:

ویزای یک ماهه توریستی عادی:

قیمت ویزا: 140 دلار

مدتاخذ ویزا: 10-12 روز کاری

ویزای یک ماهه توریستی فوری:

قیمت ویزا: 170 دلار

مدت اخذ ویزا : 7-10 روز کاری

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین:

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید؛ تمام رخ
  • آدرس و شماره تلفن

هنگ کنگ

منطقه هنگ کنگ یکی از دو منطقه تقسیماتی ویژه در جمهوری خلق چین است. منطقه هنگ کنگ در شرق دلتای رودخانه مروارید قرار گرفته و از سوی شمال با استان گوآنگ دانگ و از سوی جنوب یا دریای چین جنوبی هممرز است.شهر هنگ کنگ که در سدهٔ نوزدهم همچون یک بندر بازرگانی عمل میکرد امروزه به صورت یک مرکز اصلی امور مالی در جهان درآمده است. هنگ کنگ از سال ۱۸۴۲تا ۱۹۹۷جزو مستعمرات امپراتوری بریتانیا بود. در سال ۱۹۹۷و پس از پایان یافتن پیمان پیشین به جمهوری خلق چین پیوست. بر پایه توافق بین بریتانیا و چین، قرار است هنگ کنگ تا سال ۲۰۴۷از درجه بالایی از خودمختاری برخوردار باشد .

شرایط ویزای هنگ کنگ

  • دو قطعه عکس 6*4زمینه سفید؛ تمام رخ
  • اسکن پاسپورت
  • ترجمه گواهی اشتغال به کار
  • در فرم مخصوص با جزئیات باید پر شود (بخش حقوق حقوق می بایست به دلار ذکر شود.)
  • گواهی حساب بانکی حداقل موجودی 10 میلیون تومان (ترجمه با مهر دارالترجمه)
  • ترجمه تمام صفحات شناسنامه (ترجمه با مهر دارالترجمه)
  • مشخصات فردی (ادرس منزل و کار، شماره تلفن منزل و کار، کدپستی)
  • تعداد دفعات رفت به هنگ کنگ

قیمت ویزای هنگ کنگ به شرح ذیل می باشد:

ویزای یک ماهه توریستی عادی:

قیمت: 210 دلار

مدت اخذ ویزا: یک ماه و نیم

سفارت چین در تهران

آدرس: خيابان پاسداران- چهارراه فرمانيه- خيابان نارنجستان هفتم- پلاک ۳۲
تلفن: ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰، ۲۲۸۱۶۶۰۰
فکس: ‏۲۲۲۹۰۶۹۰

درباره چین

  • کشور چین
  • سفارت ایران در چین
  • سفارت چین
  • ویزا چین

قوانین کنسولی در چین

هر کشوری قوانینی برای ورود و خروج اتباع کشورهای دیگر و یا به عبارتی افراد سایر کشورهای دیگر وضع می کنند که سایر افراد باید آنرا رعایت کنند .

 

انواع ویزای چین و قوانین کنسولی در چین

 

در همین راستا اشخاصی که تمایل دارند به چین سفر کنند، بایستی برای کسب روادید به کنسولگری یا سفارت چین در کشور متبوع خود مراجعه کنند. در زمان درخواست برای روادید، لازم است از سازمان چینی میزبان دعوت نامه ارائه شود. ویزای صادر شده عموماً برای یک بار ورود صادر می شود و برای مدت محدودی اعتبار دارد. برای ورود به چین نیاز به اخذ ویزاچین است.

ویزای چین برای یک خارجی به جهت اجازه ورود و خروج و حمل و تردد در خاک این کشور توسط مقامات ویزای چین ، صادر می شود. مقامات چین با توجه به مقصود و مشخصات فرد خارجی، ویزاهای دیپلماتیک، خدماتی و معمولی را صادر می نمایند. ویزای معمولی چین شامل هشت زیر بخش اصلی است که توسط حروف چینی مشخص شده است.

ویزای D چین : برای خارجیانی که قصد مهاجرت موقتی را دارند، صادر می شود. جهت اخذ ویزای موقتی، لازم است فرم تقاضای اقامت موقت تکمیل گردد.

ویزای Z چین : برای خارجیانی صادر می شود که قصد دارند در قسمتی از چین استخدام شوند و در کنار خانواده خود باشند.

ویزای X چین : برای خارجیانی صادر می شود که قصد ادامه تحصیل و تحصیلات عالیه و آموزش شغلی برای یک دوره شش ماهه یا بیشتر را دارند. ویزای L: برای خارجیانی صادر می شود که برای بازدید از چین، دیدار خانواده و دیگر دلایل شخصی به چین می آیند. برای یک متقاضی توریستی، به طور کلی لازم است تا وی توانایی مالی برای تأمین مخارج سفر در چین را داشته باشد و در هنگام لزوم، بتواند بلیط هواپیما، قطار یا کشتی را خریداری نماید. برای بازدیدکنندگانی که قصد ملاقات خانواده خود را دارند نیز برگه دعوت نامه لازم است.

ویزای G چین : برای خارجیانی صادر می شود که قصد عبور از چین را دارند. برای متقاضیان لازم است تا ویزای مجازی را نشان داده و بلیط عبور خود را به مسئولان مربوطه تحویل دهند. ویزای C: برای خدمه قطار، هواپیما و کشتی که در حال ارائه خدمات بین المللی هستند، صادر می شود.

ویزای J-1 چین : برای خبرنگاران مقیم چین صادر می شود.

ویزای J-2 چین : برای خبرنگارانی که برای انجام وظایف خود قصد سفر کوتاهی به چین دارند، صادر می شود. متقاضی ویزای J-1 و J-2 چین باید گواهینامه ای مبنی بر تأیید مقامات چین را داشته باشد.

 ویزا چین

ویزای توریستی چین به هموطنانی تعلق می‌گیرد که به منظور گردشگری و تفریح و یا دیدار با اعضای خانواده شون که در چین هستند، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.


روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.گاهی با شرایط خاص ویزا زودتر نیز آماده می شود.


جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی به هیچ عنوان الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

ویزا چین-ویزای توریستی -ویزای تجاری-تور چین

 

آنهایی که برای گردش به چین می روند و یا در تور چین ثبت نام نموده اند فقط کافیست که مدارکشون رو به ما تحویل دهند تا بدون نیاز به حضور آنها ویزای چین نوع توریستی را براشون بگیریم.


توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.


آدرس سفارتخانه چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.


فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

نحوه تکمیل کردن فرم درخواست ویزا از سفارت چین:


نحوه تکمیل کردن فرم درخواست ویزا از سفارت چین:
توجه داشته باشید کلیه بخش های فرم ویزای چین می بایستی با دقت تکمیل و/ یا علامتگذاری شده و فرم ها را پشت و رو پرینت بگیرید و توجه داشته باشید فرم ویزا می بایست روشن و شفاف باشد.


بخش اول فرم ویزای چین : اطلاعات شخصی


1-1 نام کامل به انگلیسی مطابق با پاسپورت: فامیل:
نام:
1-2 جنسیت: مرد M ، زنF 
1-6 ملیت:
1-9 تاریخ تولد:
1-10 محل تولد: (شهر، استان، کشور)
1-11 کد ملی:
1-12   نوع پاسپورت: (می بایست گزینه Ordinary را علامت بزنید 1-12  1-13 شغل کنونی شما: (می بایست گزینه Businessman را علامت بزنید).

1-13 تاریخ صدور گذرنامه:

1-14 تاریخ انقضا گذرنامه:

1-15 شماره پاسپورت: (با ذکر حروف انگلیسی کنار آن)

1-16 محل صدور گذرنامه (شهر، استان، کشور)

1-17 شغل کنونی شما: (می بایست گزینه Businessman را علامت بزنید.)
1-18 وضعیت تاهل: متاهل(Married) مجرد(never married) مطلقه(Divorced) بیوه(Widowed) غیره(Other)

*** توجه داشته باشید چنانچه گزینه متاهل را علامت می زنید می بایست حتما" در بند 6-3 اطلاعات همسر و فرزندان خود را بنویسید.و چنانچه مجرد هستید لزوما" می بایست اطلاعات پدر و مادر و خواهر و برادر خود را بنویسید.
1-19 ویزا: عادی 4 روز کاری
فوری 2-3 روز کاری
فوری یک روز کاری (توضیح اینکه سفارت چین ویزای یک روزه صادر نمی نماید)

بخش دوم فرم ویزای چین: اطلاعات سفر

2-1 هدف از سفر(می بایست گزینه Business Trip را علامت بزنید.)
2-2 دفعات ورود به چین
سه ماهه 1 بار ورود
سه ماهه 2 بار ورود
شش ماهه چند بار ورود
یک ساله چند بار ورود
2-3 تاریخ احتمالی اولین ورود به چین
2-4 مدت اقامت در چین: 30 روز 30Days   
2-5 اطلاعات هتل/محل اقامت در چین:
آدرس پستی: شماره تماس:
*** توجه داشته باشید شهر محل اقامت شما می بایست حتما با شهری که شرکت چینی مدعو شما سکونت دارد یکسان باشد.
2-6 هزینه سفر را چه کسی می پردازد؟
خودتان
دعوت کننده
والدین یا قیم
غیره
2-7 آیا بیمه پزشکی قابل استفاده در چین دارید؟ اگر دارید نام بیمه و شماره حساب خود را بنویسید.
2-8 اسم و آدرس و شماره تلفن دعوت کننده یا اطلاعات طرف چینی شما
***توجه داشته باشید اطلاعات طرف چینی با دعوت کننده از شما می بایست لزوما" با نامه دعوت مطابقت داشته باشد.
2-9 اسم و آدرس و شماره تلفن خویشاوند یا دوست شما در چین


بخش سوم فرم ویزای چین :اطلاعات راجع به خانواده، کار و تحصیل

3-1 آدرس منزل
3-2 شماره تلفن منزل
3-3 شماره تلفن همراه
3-4 آدرس ایمیل
3-5 اطلاعات محل کار یا تحصیل
نام شرکت:
آدرس پستی محل کار:
شماره تلفن محل کار:**3-6 اطلاعات اعضای خانواده (حتی اگر اعضای خانواده شما در این سفر همراهتان نیستند هم می بایست این قسمت کاملا پر شود، چنانچه در بند 12-1 قسمت متاهل را علامت زده اید اطلاعات همسر و فرزندان خود را پر کرده و چنانچه مجرد هستید اطلاعات پدر، مادر و خواهر و برادر خود را بنویسید) نام و نام خانوادگی: (Name) ملیت: (Nationality) شغل: (Occupation) نسبت: Relationship
3-7 نام و نام خانوادگی شخصی که در مواقع ضروری و یا بروز مشکل میتوان با آن تماس گرفت(در ایران).
3-8 شماره تماس همان شخص

بخش چهارم فرم ویزای چین : اطلاعات دیگر

4-1 آیا تا به حال به چین سفر کرده اید؟ اگر سفر داشته اید تاریخ، محل، و هدف از سفر را بنویسید(پر کردن این بخش ضروری است).
4-2 آیا در 12 ماه گذشته به کشورهای دیگری هم سفر داشته اید. تاریخ سفر و نام کشور و هدف از سفر را بنویسید.
4-3 آیا تا به حال بیشتر از حد اجازه اقامت در چین مانده اید؟
4-4 آیا تا به حال ویزای شما رد شده است؟ یا اجازه ورود داده نشده باشد؟
4-5 آیا سابقه کیفری در چین یا دیگر کشورها داشته اید؟
4-6 آیا هیچ یک از بیماریهای زیر را داشته اید؟
بیماری روحی جدی
بیماری سل
دیگر بیماریهای واگیردار که سلامتعمومی را به خطر بیندازد.
4-7 آیا طی 30 روز گذشته به کشورهایی که بیماری واگیرداری در آن شایع شده باشد سفر کرده اید؟
4-8 اگر پاسختان به سوالهای 4-3 و 4-7 مثبت است توضیح دهید.

بخش پنجم فرم ویزای چین :


5-2 اگر اطلاعات بیشتری درمورد فرم ویزا غیر از موارد بالا دارید توضیح دهید.

 

بخش ششم فرم ویزای چین :


6-1 تاریخ:                                امضا:

 

بخش هفتم فرم ویزای چین :

اگر فرم توسط شخص دیگری غیر از متقاضی پر شده است، این قسمت تکمیل شود(در صورتی که خودتان پر کرده اید نیازی به تکمیل این بخش نیست).
7-1 نام شخصی که فرم را پر کرده است.
7-2 نسبت با متقاضی
7-3 آدرس:
7-4 شماره تلفن:
7-5 نوع مدرک شناسایی
7-6 شماره شناسایی
7-7 تاریخ:                            امضا:
 

ویزای چین | ویزای فوری چین | ویزای ارزان چین

ویزای چین

کشور چین با ارزانترین قیمت و کمترین زمان انواع ویزاهای چین یک ماهه انفرادی، ویزای چین یک ماهه گروهی، ویزای چین سه ماهه دبل،ویزای چین شش ماهه،ویزای چین یک ساله و ویزای توریستی چین .قابل توجه متقاضیان عزیز، لازمه ویزای یک ساله چین داشتن ویزای شش ماهه می باشد. همچنین ویزای توریستی چینبه کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.

قیمت وشرایط انواع ویزای چین به شرح ذیل است:

 

نوع ویزا

مدت اعتبار

مدت اقامت

قیمت

مدت زمان آماده شدن

ویزای یک ماهه انفرادی چین

یک ماه

یک ماه

3640000 ریال

10 روز کاری

ویزای یک ماهه گروهی چین

یک ماه

یک ماه

2730000ریال

10 روز کاری

ویزای چین سه ماهه دبل

 

 

13030000ریال

20 الی 25 روز کاری

ویزای شش ماهه چین

 

 

21210000ریال

20 الی 25 روز کاری

ویزای یک ساله چین

 

 

33330000ریال

20 الی 25 روز کاری

ویزای توریستی چین

 

 

3940000ریال

20 الی 25 روز کاری

 

 

مدارک ویزای چین:مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد.
تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ٤٠٠٠٠ تومان است.

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  • دو قطعه عکسرنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  • دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
    اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  • بلیط هواپیمایا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین

نکات مهم در ارتباط با ویزای چین:   ویزای توریستی چین برای دو هفته تا شش ماه صادر می شود و اجازه‌ی کار و اقامت  بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است

 

سفارت چین در ایران:

تلفن :     +9821-22291240
   
 +9821-22291241
 

سایت: chinaemb_ir@mfa.gov.cn
emchnir@neda.net

آدرس: پاسداران، نارنجستان هفتم  پلاک 13

 

ویزای-چین-تور-چین-فوری-نیمه-فوری-تورچین

ویزای چین عادی ، فوری

برای دریافت انواع ویزای چین عادی یا فوری ، ویزای گروهی چین ، ویزای ال چین ، ویزای تجاری چین با آژانس مسافرتی سعادت سیر در تهران مجری مستقیم اخذ ویزای چین به صورت فوری و عادی ، گروهی ، تجاری ، انفرادی و 6 ماه و 1 ساله به همراه دعوتنامه و انجام کلیه امور اخذ ویزا ارزانترین نرخ و 100 ضمانت حسن انجام و ارائه خدمات مسافرتی ویژه از قبیل رزرو هتل ، اخذ ویزا ، وقت سفارت ، پروازهای ادامه مسیر ، امور نمایشگاهی ، مترجم و راهنمای فارسی زبان ، سرویس رایگان به مراکزخرید ، ترانسفر اختصاصیVIP
ویزای چین
1 ماه توریستی گروهی( اقامت 45 روزه )
زمان لازم جهت اخذ ویزا عادی : 10 روز
زمان لازم جهت اخذ ویزا عادی : 5 روز (35$ گرانتر )
مدارک لازم : گذرنامه +2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی ( حداقل 5 نفر یا 5 پاسپورت )
هزینه ویزا : $93
ویزای انفرادی ال L - 1 ماه فرصت خروج 1 ماه اقامت
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی : 15 روز
زمان لازم جهت اخذ ویزای فوری : 10 روز(35$ گرانتر )
مدارک لازم : گذرنامه + 2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی
هزینه ویزا : $ 125
ویزای انفرادی اف ( 3 ماه فرصت خروج 1 ماه اقامت )
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی : 25 روز
مدارک لازم : گذرنامه + 2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی
هزینه ویزا : $ 290

تورهای چین ( پکن ، شانگهای ، هانگژو ، گوانگجو ، شنزن ، ایوو )
هر روز هر هفته :
7 شب و 8 روز پکن فقط 2.270.000 تومان
7 شب و 8 روز پکن و شانگهای فقط 3.000.000 تومان
10 شب و 11 روز دور (پکن ، شانگهای ، هانگژو ) فقط 3.940.000 تومان
خدمات تورها :
بلیط رفت و برگشت + ترانسفر فرودگاهی + اقامت در هتل 5 ستاره ساحلی با صبحانه + راهنمای فارسی زبان + 3روز گشت کامل با نهار + پرواز ادامه مسیر + ویزا + سیم کارت + بیمه + ترانسفر نمایشگاهی
مدارک لازم :
پاسپورت با 7 ماه اعتبار با درج امضاء ، 2 قطعه عکس 6 4 زمینه سفید رنگی تمام رخ ، کپی و اصل شناسنامه ، (مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن ضروریست)
نرخ پرواز تک:
پکن با پرواز ایران ایر فقط 1.030.000 تومان
شانگهای با پرواز ماهان فقط 1.240.000تومان
گوانگجو با پرواز ماهان فقط 1.290.000تومان
امتیازات برتر :
نمایندگی پروازهای چین
معتبرترین آژانس چین
مجری مستقیم چین
بهترین خدمات چین
ارزانترین پرواز چین
هتل در چین
هتل در پکن
هتل در شانگهای
هتل در گوانگجو
ویزای فوری چین
نمایشگاه گوانگجو
دعوت نامه چین
سفارت چین

سفر خوشی برای شما آرزومندیم.

تور نمایشگاه چایناپلاس شانگهای Chinaplas 2014 -فروردین 1393

تور نمایشگاه چایناپلاس  Chinaplas 2014

نمایشگاه تخصصی صنایع پلاستیک و لاستیک

تور های نمایشگاهی شانگهای چین به همراه اخذ ویزای چین


هرساله تعداد زیادی از انواع و اقسام نمایشگاه در کشور چین انجام می گیرد. و بسیاری از این نمایشگاه ها از اعتبار بین المللی برخودار می باشند. و از سراسر دنیا برای شرکت در این نمایشگاه ها در قالب تور های نمایشگاهی چین و یا به صورت فردی و گروهی شرکت می کنند.
نمایشگاه چاینا پلاس 2014 ، در شهر شانگهای چین
23 الی 26 آپریل 2014 ( 3 الی 6 اردیبهشت 1393 )
28 امین نمایشگاه بین المللی صنعت پلاستیک و لاستیک چین

ویزای چین

جهت شرکت در تور نمایشگاهی چاینا پلاس به راحتی ویزای کشور چین را توسط همکاران ما دریافت کنید. فقط کافی است که مدارک لازم را به ما بسپارید . تا ما در کوتاهترین زمان ممکن ویزا را از سفارت چین دریافت کنیم.

 



ادامه مطلب ...

وفتی که به هر دلیلی باید به کشور جمهوری خلق چین مسافرتی داشته باشیم . یکی از مواردی که احتمال دارد ، به هر دلیلی مانند انجام امور اداری برای گرفتن ویزای چین یا شاید هم گرفتن اطلاعاتی معتبر بدون واسطه که به کشور چین مربوط می شود به دانستن آدرس و نشانی  ،تلفن و فکس و یا حتی ایمیل سفارتخانه چین در کشور خودمان ایران نیاز مبرم پیدا کنیم . پس خوبست که اطلاعات مربوط به سفارت چین را در جایی یادداشت کنیم تا در وقت نیاز براحتی از آن استفاده کنیم:


نشانی و آدرس سفارت چین : خیابان پاسداران - چهارراه فرمانیه- حیابان نارنجستان هفتم - پلاک 32
تلفن : 22816600-22291340
فکس : 22290690
سایت : www.chinaembassy.ir
ایمیل : chhnaemb_ir@mfa.gov.cn 
 

دریافت ویزای چین از سفارت کشور چین در ایران معمولا چند روز کاری  وقت می گیرد. معمولا شاید حدود 7 روز کاری این پروسه زمان ببرد. اما با پرداخت پول بیشتر می توان از مدت زمان صدور ویزای چین کاست. پس اگر خیلی عجله دارید. که زودتر ویزا بگیرید. راه برای حل این مشکل وجود دارد. نگران نباشید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 544
بازدید دیروز : 2402
بازدید هفته : 544
بازدید ماه : 11494
بازدید کل : 11494
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3