تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

فستیوال مجسمه های یخی در چین

خیلی از توریستها سختی دریافت ویزای چین و رزرو بلیط چین رو به جون می خرند تا بتوانند از جشنواره یخ هاربین چین استفاده ببرند. جشنواره هاربین یا فستیوال هاربین چین در اصل یک نمایشگاه هنر یخی از مجسمه های ساخته شده با یخ می باشد که توانسته اسم و رسمی دربین تمام جشنواره های دنیا بدست بیاورد. شاید امسال که سی و یکمین فستیوال هاربین است کمتر کسی در دنیا باشد که اسم این فستیوال یخی را نشنیده باشد.

فستیوال هاربین یا جشنواره مجسمه های یخی هاربین چین

هر ساله در آخرین ماه سال میلادی شور و هیجان ویژه ای در استان هیلونگ ‌جیانگ در شمال‌شرقی چین برقرار است بله امسال نیز سی و یکمین جشنواره بین المللی مجسمه های برف و یخ در شهر هاربین برپاست ، در این ماه مردم شهر به استقبال بزرگترین رویداد بین المللی یعنی جشنواره سالانه برف و یخ می روند که تا چشم کار می کند یخ و برف به چشم می خورد !

شایان ذکر است که از برگزاری این جشنواره بیش از ده سال گذشته و به عنوان یکی از چهار جشنواره بزرگ مجسمه های یخی جهان شناخته می شود .هاربینی ها به بهترین نحو از این نعمت خدادادی استفاده می کنند و با استفاده از این یخ و برف ها و با جذب میلیون ها توریست از سرتاسر جهان پول هنگفتی را به دست می آورند که به نوعی منبع درآمدشان هم خواهد شد.

فستیوال هاربین یا جشنواره مجسمه های یخی هاربین چین

این جشنواره در شب سال نو میلادی به همراه مراسم آتشبازی بسیار پرشکوهی آغز و تا آخرین روز ژانویه 2015 ادامه دارد.

مصالح به کار رفته برای ساخت این مجسمه ها و ساختمان های حیرت انگیز چیزی حدود ۱۸۰ هزار متر مربع یخ و ۱۵۰ هزار متر مربع برف فشرده است که به کمک ۷ هزار کارگر هنرمند این مجموعه ساخته می شود .

انقدر بناهای یخی این مجموعه بزرگ و زیبا بوده که چشم انسان را خیره می کنند. برای ساخت این ساختمان های یخی از یخ های رودخانه سونگا استفاده می شود . سرسره های یخی و جشنواره غذاهای سنتی نیز بر جذابیت جشنواره افزوده شده است.

شب با وجود سرمای بسیار شدید منفی ۲۰ درجه هاربین ، جمعیت زیادی برای بازدید جشنواره یخی هاربین حضور دارند چرا که سیستم نورپردازی و چراغانی مجموعه فوق العاده زیباست.

قیمت تور چین و ویزای چین

بلیط چین با ایرلاین سی زد چین

بلیط چین از ایران ( بلیط هواپیما چین ) توسط ایرلاین های مختلف داخلی و خارجی عرضه می گردد . ولی وقتی که به هزینه سفر فکر می کنیم متوجه می شویم که باید حساب ویژه ای برای بلیط چین باز کنیم ، چرا که بلیط هواپیما هزینه عمده ای از هزینه های سفر را شامل میشود. به همین خاطر مسافران ترجیح میدهند با کاهش هزینه های بلیط خود هزینه های سفر را نیز کاهش دهند.بهمین خاطر همکاران ما در برای کمک به شما بلیط چین با ایرلاین سی زد چین را به شما معرفی میکنند. این ایرلاین بدلیل ارائه بلیط ارزان چین هزینه های سفر شما را کاهش خواهد داد.


بلیط چین با ایرلاین سی زد چین

بلیط شهرهای مختلف چین را با قیمت مناسب از ما تهیه کنید. ما بلیط ارزان شنزن، بلیط ارزان شانگهای، بلیط ارزان پکن با پرواز سی زد چین در به شما پیشنهاد میدهیم.

شما عزیزان میتوانید خدمات بلیط هواپیما چین را ازطریق دفتر ما انجام دهید.ما همیشه در آماده کمک به شما برای تهیه بلیط به تمامی نقاط جهان هستیم.

برای رزرو بلیط چین ارزان یا خرید بلیط چین و یا برای دریافت ویزای چین و همچنین برای در اختیار گرفتن بهترین تور های چین با ما تماس بگیرید.

 

ویزای چین-تور چین-دیدنی های چین-جاذبه های چین-مکان های زیبای چین

ویزای چین

قبل از پرداختن به ویزای چین خوب است که بدانیم صدور روادید یا صدور ویزا به شیوه ای رسمی برای توصیف و مشخص کردن روند درخواست ویزا توسط  افرادی  که نیاز به اخذ ویزا دارند و تصمیم دارند به کشور دیگری سفر کنند و نیز برای افرادی غیر آنها که بنابه دلایلی در نظر دارند برای زمان طولانی تر بمانند و یا در  کشور دیگری اقامت کنند ، به کار  برده می شود.  به گواهینامه روادید چین معمولا ویزای چین می گویند که به  گذرنامه و یا مدرک سفر شما الصاق می گردد .در مورد کشور چین هم شما ملزم به گرفتن روادید چین و یا ویزای چین می باشید.

ویزای چین  مدرکی است که پیوست گذرنامه شما می شود و بدین گونه نشان می دهد که یکی از نمایندگان دولت یا کارمند کنسولگری چین درخواست شما را برای ورود به کشور چین و اخذ ویزای چین  را بررسی نموده و تشخیص داده است که شما واجد شرایط آن هستید که برای هدفی معقول به آن کشور وارد شوید. و می توانید ویزای چین داشته باشید.

چگونه برای تحصیل ویزای چین بگیریم ؟

برای دریافت این نوع ویزای چین ابتدا پس از پذیرش در دانشگاه های چین و گرفتن تاییدیه نهایی از هر یک از دانشگاه های کشور چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه عادی در طی 15 روز کاری

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه فوری در طی 7 روز کاری

ویزای چین نوع تجاری انفرادی در طی 2 روز کاری

چه مدارکی برای ویزای چین لازم است :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

 

پس از ویزای چین نوبت رزرو بلیط چین است

بعد از دریافت ویزای چین با خیال راحت می توانید رزرو و صدور بلیط پرواز های خارجی به چین را به ما بسپارید.

رزرو هتل در هر یک از شهرهای چین

بعداز ویزای چین و رزرو و خرید بلیط هواپیما حالا ما رزرو هتل در پکن شانگهای گوانجو و در تمام شهر های چین با واچر رسمی را آنگونه که شما بخواهید انجام می دهیم.

کسب اطلاعات کامل و بروز:

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. تا از بروزترین اطلاعات پیرامون تور چین، ویزای چین، پروازها به چین ،هتل های چین و دیدنی های چین آگاه شوید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 494
بازدید دیروز : 47
بازدید هفته : 7002
بازدید ماه : 34197
بازدید کل : 2331752
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3