تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

ویزای تحصیلی چین

خیلی از ایرانی ها برای دیدنی زیبایی ها و جاذبه های چین به این کشور با تور چین به این کشور سفر می کنند در حالی که در چند سال اخیر عده زیادی از ایرانی ها برای ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های چین به این کشور مجبورند سفر کنند. خوب مسلما برای این دو دسته از مسافران نیز دو نوع خاص ویزای چین یعنی برای سیاحت ویزای توریستی چین و برای تحصیل نیز ویزای تحصیل چین می دهند که هر کدام شرایط خاص خودش رو داره و ما در این مطلب درباره ویزای چین از نوع تحصیلی صحبت می کنیم.

یکی از انواع ویزای چین ویزای تحصیلی چین می باشد که برای گذراندن دوره های آموزش زبان برای بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر میگردد.
مدت زمان اعتبار این نوع ویزای چین بسته به مدت زمان تحصیل از ۶ ماه تا یک سال می باشد .البته امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین

1. اصل و یک کپی از گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
2. تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
3. 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
4. اصل و یک کپی از نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
5. اصل و یک کپی از تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
6. گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
7. در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
8. پول صندوق سفارت
مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

البته گرفتن ویزا چین زیاد سخت نیست. اما مطمئن باشید ما بهتر و در زمان کمتری می توانیم هر نوع ویزای چینی که بخواهید برایتان بگیریم.
 




برچسب‌ها: ویزای تحصیلی چین, X Visa, Study Visa, Student Visa, ویزای چین, انواع ویزای چین, ویزای تحصیلی, مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین,

ویزای چین.ویزا چین.ویزای فوری چین.قیمت ویزای چین.هزینه ویزای چین.چگونه ویزای چین بگیریم

ویزا-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-تجاری-گروهی-توریستی-گردشگری-دانشگاه-دانشگاهی-چین

تعداد زیادی از هموطنان گرامی هستند که مشتاقند ادامه تحصیل خود را در خارج از کشور دنبال کنند در حال حاضر یکی از مقاصد تحصیلی برای دانشجویان ایرانی کشور چین می باشد. پس برای این عزیزان یادآور می شویم :

از کسانی که می خواهند در چین به ادامه تحصیل بپردازند. به اضافه ویزای تحصیلی چین باید فرم سلامت یا فرم معاینات پزشکی داشته باشند. که این فرم را می توانند از سایت بیشتر دانشگاه های چین دانلود کنند. و تقریبا همه یکسان هستند اما بهتر است که از سایت همان دانشگاه که قصد ادامه تحصیل در آن را دارند دانلود کنند.که کار سختی نیز نمی باشد.سپس به به همراه داشتن فرم مربوطه و مدارک شناسایی معتبر به بیمارستان و یا مراکز بهداشتی که این گونه فرم ها را تایید می کنند جهت آزمایش و تایید سلامت بروند.

 

ویزای چین - ویزای فوری -ویزای نیمه فوری- ویزای تحصیلی -ویزای توریستی

visa_logo
      


برای دریافت ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری چین

قیمت ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری                            تماس بگیرید تا قیمت روز را به شما بگوییم

زمان تحویل ویزای یکماهه توریستی نیمه فوری                15-7 روز کاری

مدارک لازم برای ویزای فوری چین:

اصل پاسپورت 

یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید (عکس اسکن نباشد)

 آدرس و تلفن مسافر

تاریخ شروع ویزا مشخص شود

 

 

 

ویزا-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-تجاری-گروهی-توریستی-گردشگری-دانشگاه-دانشگاهی-چین

ویزای تحصیلی چین + فرم سلامت

اگر شما هم جزو کسانی هستید که به هر علت می خواهید در کشور چین به ادامه تحصیل بپردازید باید بدانید که فرم سلامت یا فرم معاینات پزشکی را نیز باید برای تایید سلامتی خودتان پر کنید.

همه آنهایی که می خواهند در چین به ادامه تحصیل بپردازند.به اضافه ویزای تحصیلی چین بایدفرم معاینات پزشکی یا فرم سلامت داشته باشند. که این فرم را می توانند از سایت بیشتر دانشگاه های چین دانلود کنند. و تقریبا همه یکسان هستند اما بهتر است که از سایت همان دانشگاه که قصد ادامه تحصیل در آن را دارند دانلود کنند.که کار سختی نیز نمی باشد.سپس به به همراه داشتن فرم مربوطه و مدارک شناسایی معتبر به بیمارستان و یا مراکز بهداشتی که این گونه فرم ها را تایید می کنند جهت آزمایش و تایید سلامت بروند.

 

آیا ادامه تحصیل در چین مقرون به صرفه است-ویزای چین-تور چین

ادامه تحصیل در چین

تور چین - ویزای چین

بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان ایرانی برای ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری کشورهای آمریکا و اروپایی را مد نظر دارند و بسیاری هم کشورهای آسیایی مثل مالزی ترکیه دبی هند و ... و عده ای هم کشور باستانی چین را برای دانش آموختن مورد توجه قرار می دهند . و با توجه به اینکه تخصص ما چین و تور چین و انواع ویزای چین می باشد. برای آشنایی هموطنان گرامی که علاقمند به تحصیل در خارج از کشور هستند. مطلب زیر را آماده کرده ایم . 

در سال 2009 میلادی بیش از 250 هزار دانشجو از سراسر جهان برای تحصیل در چین به کشور چین اعزام شده اند. بنا به برنامه ریزی های رسمی، دولت چین قصد دارد تا سال 2020 تعداد حداقل 500 هزار دانشجو را ازسراسر جهان به چین جلب نماید که از این حیث دارای رتبه بسیار بالایی در سطح دنیا خواهد بود. طبق آمارهای رسمی دولت مرکزی چین در سال 2010 مبلغ 800 میلیون وان به بورسیه دانشجویان خارجی اختصاص داد. همچنین دولت های محلی و استانی هم مبلغی بالغ بر 110 میلیون وان برای پرداخت کمک هزینه و بورسیه به دانشجویان خارجی پرداخت کردند.



ادامه مطلب ...

ویزای-چین-تور چین-ویزای توریستی چین،ویزای تحصیلی چین،ویزای دانشجویی چین،ویزای تجاری چین،ویزای فوری چین ،ویزای نیمه فوری چین

ویزای چین

چگونه ویزای تحصیلی چین بگیریم ؟

پس از پذیرش در دانشگاه های چین و گرفتن تاییدیه نهایی از هر یک از دانشگاه های کشور چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

 



ادامه مطلب ...

ویزا-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-تجاری-گروهی-توریستی-گردشگری-دانشگاه-دانشگاهی-چین

بسیاری از کسانی که می خواهند در چین به ادامه تحصیل بپردازند.به اضافه ویزای تحصیلی چین باید فرم سلامت یا فرم معاینات پزشکی داشته باشند. که این فرم را می توانند از سایت بیشتر دانشگاه های چین دانلود کنند. و تقریبا همه یکسان هستند اما بهتر است که از سایت همان دانشگاه که قصد ادامه تحصیل در آن را دارند دانلود کنند.که کار سختی نیز نمی باشد.سپس به به همراه داشتن فرم مربوطه و مدارک شناسایی معتبر به بیمارستان و یا مراکز بهداشتی که این گونه فرم ها را تایید می کنند جهت آزمایش و تایید سلامت بروند.

 

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 587
بازدید دیروز : 964
بازدید هفته : 2271
بازدید ماه : 24735
بازدید کل : 2363973
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3