تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

تور چین بهار 93

 

 



تور چين 7شب پكن
 
اعتبار از 20 فروردین تا 30 اردیبهشت  93
خدمات تور پكن 93 :بليط  رفت و برگشت با هواپیمایی ايران اير، ويزاي گروهي ، 7شب اقامت در هتل با صبحانه،  3روز گشت با ناهار، راهنماي فارسي زبان ، ترانسفر فرودگاهي، بیمه مسافرتي
نام هتل
درجه
هرنفر دراتاق دوتخته
هرنفر سينگل
MARRIOT-CITY-WALL 5 2.999.000 3.999.000

 

 

تور چين 4شب پكن 3شب شانگهای
اعتبار از 20 فروردین تا 30 اردیبهشت 93
خدمات تور پكن شانگهاي 93 :بليط  رفت و برگشت با ايران اير، بليط هواپيما داخلي بين پكن و شانگهای، ويزای گروهی ، 7شب اقامت در هتل با صبحانه، 3روز گشت باناهار، راهنمای فارسی زبان ، ترانسفر فرودگاهی، بيمه مسافرتی
نام هتل
درجه
هرنفر دراتاق دوتخته
هرنفر سينگل
MARRIOT-CITY-WALL
RENASSANCE-SHANGHAI PUTUO
5 3.999.000 4.999.000

بلیط چین با ایرلاین سی زد چین

بلیط چین از ایران ( بلیط هواپیما چین ) توسط ایرلاین های مختلف داخلی و خارجی عرضه می گردد . ولی وقتی که به هزینه سفر فکر می کنیم متوجه می شویم که باید حساب ویژه ای برای بلیط چین باز کنیم ، چرا که بلیط هواپیما هزینه عمده ای از هزینه های سفر را شامل میشود. به همین خاطر مسافران ترجیح میدهند با کاهش هزینه های بلیط خود هزینه های سفر را نیز کاهش دهند.بهمین خاطر همکاران ما در برای کمک به شما بلیط چین با ایرلاین سی زد چین را به شما معرفی میکنند. این ایرلاین بدلیل ارائه بلیط ارزان چین هزینه های سفر شما را کاهش خواهد داد.


بلیط چین با ایرلاین سی زد چین

بلیط شهرهای مختلف چین را با قیمت مناسب از ما تهیه کنید. ما بلیط ارزان شنزن، بلیط ارزان شانگهای، بلیط ارزان پکن با پرواز سی زد چین در به شما پیشنهاد میدهیم.

شما عزیزان میتوانید خدمات بلیط هواپیما چین را ازطریق دفتر ما انجام دهید.ما همیشه در آماده کمک به شما برای تهیه بلیط به تمامی نقاط جهان هستیم.

برای رزرو بلیط چین ارزان یا خرید بلیط چین و یا برای دریافت ویزای چین و همچنین برای در اختیار گرفتن بهترین تور های چین با ما تماس بگیرید.

 

تور چین - ویزای چین - رزرو بلیط هواپیماسال نو مبارک  یا مقلب القلوب و الابصار

سال نو مبارک

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال


حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد
رابه تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت
را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شماعزیزان مسئلت مینماییم.

ویزای چین

 در سال جدید افتخار ماست که بهترین خدمات را در زمینه تور چین ، اخذ و دریافت انواع ویزای چین به هموطنان گرامی ارائه نماییم. عید نوروز بر تمام هموطنان گرامی مبارک باشد.

ویزای چین-تور چین-دیدنی های چین-جاذبه های چین-مکان های زیبای چین

ویزای چین

قبل از پرداختن به ویزای چین خوب است که بدانیم صدور روادید یا صدور ویزا به شیوه ای رسمی برای توصیف و مشخص کردن روند درخواست ویزا توسط  افرادی  که نیاز به اخذ ویزا دارند و تصمیم دارند به کشور دیگری سفر کنند و نیز برای افرادی غیر آنها که بنابه دلایلی در نظر دارند برای زمان طولانی تر بمانند و یا در  کشور دیگری اقامت کنند ، به کار  برده می شود.  به گواهینامه روادید چین معمولا ویزای چین می گویند که به  گذرنامه و یا مدرک سفر شما الصاق می گردد .در مورد کشور چین هم شما ملزم به گرفتن روادید چین و یا ویزای چین می باشید.

ویزای چین  مدرکی است که پیوست گذرنامه شما می شود و بدین گونه نشان می دهد که یکی از نمایندگان دولت یا کارمند کنسولگری چین درخواست شما را برای ورود به کشور چین و اخذ ویزای چین  را بررسی نموده و تشخیص داده است که شما واجد شرایط آن هستید که برای هدفی معقول به آن کشور وارد شوید. و می توانید ویزای چین داشته باشید.

چگونه برای تحصیل ویزای چین بگیریم ؟

برای دریافت این نوع ویزای چین ابتدا پس از پذیرش در دانشگاه های چین و گرفتن تاییدیه نهایی از هر یک از دانشگاه های کشور چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه عادی در طی 15 روز کاری

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه فوری در طی 7 روز کاری

ویزای چین نوع تجاری انفرادی در طی 2 روز کاری

چه مدارکی برای ویزای چین لازم است :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

 

پس از ویزای چین نوبت رزرو بلیط چین است

بعد از دریافت ویزای چین با خیال راحت می توانید رزرو و صدور بلیط پرواز های خارجی به چین را به ما بسپارید.

رزرو هتل در هر یک از شهرهای چین

بعداز ویزای چین و رزرو و خرید بلیط هواپیما حالا ما رزرو هتل در پکن شانگهای گوانجو و در تمام شهر های چین با واچر رسمی را آنگونه که شما بخواهید انجام می دهیم.

کسب اطلاعات کامل و بروز:

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. تا از بروزترین اطلاعات پیرامون تور چین، ویزای چین، پروازها به چین ،هتل های چین و دیدنی های چین آگاه شوید.

عکس دیدنی های و جاذبه ها و زیباییهای چین ویزای چین تور چین

ویزای ارزان چین

ارزانترین ویزای چین

را از ما بخواهید

ویزای توریستی چین 1 ماه عادی در طی 15 روز کاری

ویزای توریستی چین 1 ماه فوری در طی 7 روز کاری

ویزای تجاری انفرادی چین در طی 2 روز کاری

مدارک لازم برای ویزای چین :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

رزرو و صدور بلیط پرواز های داخلی چین

رزرو هتل در پکن شانگهای گوانجو و در تمام شهر های چین با واچر رسمی

تور های ترکیبی چین

رزرو و صدور بلیط هواپیما به چین

تورهای ارزان قیمت و با کیفیت چین

برای کسب اطلاعات بیشت به سایت رسمی ما مراجعه نمایید

 

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 916
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 7390
بازدید ماه : 34585
بازدید کل : 2332140
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3