تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

ویزای چین-تور چین-دیدنی های چین-جاذبه های چین-مکان های زیبای چین

ویزای چین

قبل از پرداختن به ویزای چین خوب است که بدانیم صدور روادید یا صدور ویزا به شیوه ای رسمی برای توصیف و مشخص کردن روند درخواست ویزا توسط  افرادی  که نیاز به اخذ ویزا دارند و تصمیم دارند به کشور دیگری سفر کنند و نیز برای افرادی غیر آنها که بنابه دلایلی در نظر دارند برای زمان طولانی تر بمانند و یا در  کشور دیگری اقامت کنند ، به کار  برده می شود.  به گواهینامه روادید چین معمولا ویزای چین می گویند که به  گذرنامه و یا مدرک سفر شما الصاق می گردد .در مورد کشور چین هم شما ملزم به گرفتن روادید چین و یا ویزای چین می باشید.

ویزای چین  مدرکی است که پیوست گذرنامه شما می شود و بدین گونه نشان می دهد که یکی از نمایندگان دولت یا کارمند کنسولگری چین درخواست شما را برای ورود به کشور چین و اخذ ویزای چین  را بررسی نموده و تشخیص داده است که شما واجد شرایط آن هستید که برای هدفی معقول به آن کشور وارد شوید. و می توانید ویزای چین داشته باشید.

چگونه برای تحصیل ویزای چین بگیریم ؟

برای دریافت این نوع ویزای چین ابتدا پس از پذیرش در دانشگاه های چین و گرفتن تاییدیه نهایی از هر یک از دانشگاه های کشور چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه عادی در طی 15 روز کاری

ویزای چین نوع  توریستی 1 ماه فوری در طی 7 روز کاری

ویزای چین نوع تجاری انفرادی در طی 2 روز کاری

چه مدارکی برای ویزای چین لازم است :

گذرنامه + 1 قطعه عکس + فرم مشخصات فردی

 

پس از ویزای چین نوبت رزرو بلیط چین است

بعد از دریافت ویزای چین با خیال راحت می توانید رزرو و صدور بلیط پرواز های خارجی به چین را به ما بسپارید.

رزرو هتل در هر یک از شهرهای چین

بعداز ویزای چین و رزرو و خرید بلیط هواپیما حالا ما رزرو هتل در پکن شانگهای گوانجو و در تمام شهر های چین با واچر رسمی را آنگونه که شما بخواهید انجام می دهیم.

کسب اطلاعات کامل و بروز:

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. تا از بروزترین اطلاعات پیرامون تور چین، ویزای چین، پروازها به چین ،هتل های چین و دیدنی های چین آگاه شوید.

راهنمای اخذ و دریافت ویزا از کشور چین

چگونه ویزای دانشجویی چین بگیریم ؟

پس از تایید نهایی صدور پذیرش در دانشگاه های چین دو فرم زیر را باید پرکنید:

1.فرم اورجینال (اصلی) JW202 (کپی و یا پرینت این فرم قابل قبول نیست چرا که باید توسط دانشگاه امضا و مهر شده و قسمت های مخصوص امور اداری در آن توسط دپارتمان و دانشگاه تکمیل شده باشد)
2. اصل نامه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظر

پس از دریافت و پر کردن هر دو فرم ذکر شده در بالا، شما می بایست مدارک لازم را برای اخذ ویزای چین آماده نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی به شرح زیر می باشد:

1. همراه داشتن هر دو فرم JW202 (اورجینال) و نامه پذیرش از دانشگاه به همراه کپی آنها
2.داشتن پاسپورت با اعتبار بیش از 6 ماه
3.فرم تکمیل شده ویزای چین (این فرم ها در قسمت مدیریت دانلود های وب سایت  قابل دریافت هستند)
4. چهار عدد عکس جدید 4*3
5. فرم تاییدیه های پزشکی (این فرم در قسمت مدیریت دانلود های وب سایت  قابل دریافت است)
6. پرداخت هزینه صدور ویزا

نکته 1: بعداز ورود دانشجویان به چین و پس از انجام امور اولیه ثبت نام در دانشگاه، دانشجو می بایست برای ثبت ویزا (اخذ اجازه اقامت)، نامه تاییدیه پزشکی (Physical Examination) را به همراه داشته باشد.

این نامه در دانشگاه های مختلف قابل دریافت است. با این حال ممکن است سفارت چین در ایران در برخی موارد برای صدور ویزا این نامه را نیز درخواست نماید. چنانچه سفارت این نامه تاییدیه پزشکی را درخواست نمود، ما به شما کمک می کنیم تا در سریع ترین زمان ممکن تاییدیه پزشکی خود را در ایران دریافت نمایید. لازم به ذکر است که تاییدیه های پزشکی گرفته شده در ایران هم برای دریافت اجازه اقامت در چین مورد قبول قرار می گیرد.

نکته 2: برخی از دانشگاه های چین برای صدور پذیرش و همچنین سفارت چین در ایران ممکن است از دانشجو مدرکی دال بر توانایی فرد برای پوشش هزینه های خود در حین تحصیل در چین از دانشجو درخواست نمایند (Financial Proof). این مدرک می تواند شامل نامه اخذ بورسیه تحصیلی، صورت جساب بانکی، نامه مشخص کننده وضعیت شغلی دانشجو و یا مدرکی دال بر توانایی مالی فرد حامی دانشجو (پدر، مادر، خواهر، برادر و یا بستگان درجه اول) باشد.

ویزای دانشجویی چین برای دانشجویان ایرانی معمولاً با اعتبار یکبار ورود (Single entry) صادر میگردد. پس از ورود به چین، دانشجو باید اقدام به دریافت اجازه اقامت نماید. برای این کار شما 30 روز فرصت دارید که اقامت خود را ثبت نمایید. پس از ثبت اقامت، ویزای شما تبدیل به ویزای یک ساله چین و با امکان تردد نامحدود (Multiple entry) می شود. زمان انجام کارهای مربوط به ثبت اقامت بسته به دانشگاه و شهر میتواند از یک هفته تا یک ماه به طول بیانجامد. در بیشتر دانشگاه های چین، واحد دانشجویان خارجی برای دریافت اقامت در مدت زمان کوتاه به دانشجویان کمک خوبی می کنند.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 30 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1237
بازدید دیروز : 1015
بازدید هفته : 1237
بازدید ماه : 35921
بازدید کل : 2333476
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3